Jump to content

Gălăţean reţinut pentru proxenetism, cu câştiguri de 100.000 de euro


dcp100168

Recommended Posts

Trei persoane, reţinute după ce, timp de patru ani, au înlesnit practicarea prostituţiei pentru mai multe femei

Trei persoane au fost reţinute de poliţiştii din Buzău după ce, timp de patru ani, au înlesnit practicarea prostituţiei de către mai multe femei din Buzău, Bucureşti şi Galaţi, suspecţii obţinând astfel sume care depăşesc 100.000 de euro.

Conform IPJ Buzău, doi bărbaţi şi o femeie, din Galaţi şi Buzău, suspectaţi de proxenetism, au fost reţinuţi în urma unor percheziţii domiciliare făcute în Buzău, activităţile fiind desfăşurate în baza mandatelor de percheziţie emise de Judecătoria Buzău. În urma percheziţiilor, au fost descoperite şi ridicate mai multe medii de stocare, iar din investigaţii a reieşit că, în perioada 2020-2024, cei trei ar fi determinat şi ar fi înlesnit practicarea prostituţiei de către patru femei, cu vârste între 19 şi 39 de ani, din Buzău, Bucureşti şi Galaţi. Activitatea infracţională s-ar fi desfăşurat în judeţele Buzău şi Brăila, prin închirierea unor locuinţe în regim hotelier. Racolarea clienţilor s-ar fi făcut prin intermediul unor anunţuri pe platformele de vânzare online. În urma activităţilor ilicite, bănuiţii ar fi obţinut foloase materiale estimate la 100.000 de euro.

Cele persoane au fost reţinute pentru 24 de ore, pentru proxenetism, urmând a fi prezentate Parchetului cu propunere de sesizare a instanţei în vederea arestării preventive.

news.ro

O româncă și doi români, reținuți pentru proxenetism: ar fi câştigat 100.000 euro în 4 ani

Trei persoane suspectate de proxenetism au fost reţinute în urma unor percheziţii efectuate de poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Buzău, cu sprijinul luptătorilor de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale.

Trei persoane au fost reţinute pentru proxenetism după ce ar fi înlesnit practicarea prostituţiei de către patru femei care şi-ar fi racolat clienţii prin intermediul unor platforme online, valoarea câştigurilor ridicându-se la aproximativ 100.000 de euro.

Anchetatorii au desfăşurat percheziţii în urma cărora cele trei persoane suspecte au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) pentru audieri. 'La data de 7 februarie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul IPJ Buzău, cu sprijinul luptătorilor de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale (SAS), au efectuat 4 percheziţii domiciliare, în Buzău, la persoane bănuite de comiterea infracţiunii de proxenetism. Au fost puse în aplicare 3 mandate de aducere, pe numele a doi bărbaţi şi o femeie, cu vârste între 26 şi 34 de ani, din Buzău şi Galaţi, care au fost conduse la sediul IPJ pentru audieri. În urma percheziţiilor domiciliare, au fost descoperite şi ridicate mai multe medii de stocare', informează IPJ Buzău.

Potrivit unor surse judiciare, cei trei bănuiţi ar fi doi fraţi, bărbat şi femeie din judeţul Buzău, alături de concubinul acesteia din Galaţi, iar femeile care practicau prostituţia ar fi fost racolate din rândul unor familii dezorganizate, victime agresate, pe care le-ar fi plătit ulterior cu sume derizorii. 'Din investigaţii a reieşit că, în perioada 2020 - 2024, ar fi determinat şi ar fi înlesnit practicarea prostituţiei de către 4 femei, cu vârste între 19 şi 39 de ani, din Buzău, Bucureşti şi Galaţi. Activitatea infracţională s-ar fi desfăşurat în judeţele Buzău şi Brăila, prin închirierea unor locuinţe în regim hotelier. Racolarea clienţilor s-ar fi făcut prin intermediul unor anunţuri pe platformele de vânzare online.

În urma activităţilor ilicite, bănuiţii ar fi obţinut foloase materiale estimate la 100.000 de euro. Faţă de cele 3 persoane s-a luat măsura reţinerii, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism, urmând a fi prezentaţi parchetului cu propunere de sesizare a instanţei în vederea arestării preventive.

stiridiaspora.ro

Link to comment
Share on other sites

  • dcp100168 changed the title to Gălăţean reţinut pentru proxenetism, cu câştiguri de 100.000 de euro

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.