dcp100168 Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Trenuri întârziate de caniculăTrenurile care au circulat ieri si alaltaieri, mai ales cele de pe relatia Galati-Bucuresti, au avut intarzieri de circa 30 de minute si asta din pricina restrictiilor de viteza impuse de autoritati in perioada caniculara. Si astazi lucrurile vor sta la fel. Cum temperaturile inregistrate in localitatile avertizate cu Cod Galben de canicula au ajuns ieri si alaltaieri la nivelul solului la temperaturi de peste 40 de grade Celsius, in toate aceste zone autoritatile au impus restrictii de viteza a trenurilor care circulau exact in perioada zilei in care se inregistrau cele mai mari temperaturi. De restrictie scapa doar trenurile care circula seara tarziu, noaptea sau dimineata devreme. Clar ca din acest motiv pe multe rute s-au inregistrat intarzieri de 30, maxim 40 de minute. Si trenurile care au circulat pe raza judetului nostru au fost supuse limitarii de viteza si, in consecinta, s-au inregistrat intarzieri. "A fost vorba in special despre trenurile care circulau pe relatia Galati-Bucuresti si Bucuresti-Galati. Acestea au inregistrat intarzieri de circa 30 de minute. Dar cum era vorba in general de trenuri ce aveau in componenta vagoane modernizate dotate cu instalatii de climatizare, nu s-au inregistrat probleme din partea calatorilor nemultumiti. Noi oricum aveam oameni pregatiti, patrule suplimentare, dar nu s-au inregistrat evenimente", a declarat cms. sef. Petrica Hahui, seful Sectiei Regionale Politie Transporturi Galati. Cum si astazi temperaturile vor fi la fel de "galbene", restrictiile de circulatie feroviara nu se ridica, asa ca probabil se vor inregistra in continuare intarzieri.http://www.monitoruldegalati.ro/index.p ... &articol=2
Relu Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Să fii într-un asemenea tren şi să ai soarele la fereastră, să bată în compartiment ...
lumy Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 eu am avut noroc ca atunci cand am plecat la mare a mers trenul in timpul noptii si a avut si aer conditionat
Recommended Posts