Jump to content

Gălăţean înjunghiat de cumnat, în Micro 20


Recommended Posts

Crimă în Cartierul Dunărea. Un gălăţean, înjunghiat de propriul cumnat

Un eveniment care a zdruncinat liniștea locuitorilor unui bloc din cartierul Micro 20 s-a petrecut joi, puțin după prânz. Pe fondul unei altercații între doi bărbați, unul dintre ei l-a înjunghiat pe celălalt, producându-i răni incompatibile cu viața.

Se pare că altercația dintre cei doi s-a produs sub ochii mamei agresorului, în locuința acesteia, unde locuia împreună cu fiul, devenit acum călău. Din surse apropiate anchetei am aflat că victima, un bărbat de aproximativ 45 de ani, ar fi venit în apartamentul soacrei sale, lucru care l-a deranjat pe fiul acesteia.

Între cei doi cumnați a izbucnit un scandal soldat cu înjunghierea musafirului. În urma loviturii bărbatul a suferit o plagă înjunghiată parasternal drept, cu o posibilă plagă cardiacă soldată cu o hemoragie puternică, care a dus la decesul victimei.

Polițiștii, conduși de un procuror se află acum la locuința unde s-a produs teribilul incident și după cercetarea de la fața locului vor solicita probabil arestarea agresorului.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Gălățeanul care și-a ucis cumnatul a fost arestat

Măsura, una previzibilă de altfel, a fost luată de Tribunalul Galați după ce procurorii l-au reținut pe autorul crimei petrecute joi, 21 martie, într-un apartament din Micro 20. Alexandru Dobrin a primit mandat de arestare pentru 30 de zile, el fiind acuzat de omor, mai exact că l-a ucis pe concubinul surorii sale cu o lovitură de cuțit aplicată în inimă. Conflictul între cei doi s-a consumat după ce victima, în vârstă de 45 de ani, a venit în casa mamei lui Dobrin, cu care acesta locuia.

Pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, s-ar fi luat la ceartă, iar Dobrin a pus mâna pe un cuțit cu care l-a înjunghiat pe cumnat în piept. Bărbatul rănit nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire și a fost declarat decedat. Dobrin a fost reținut la scurt timp și arestat, urmând să fie trimis în judecată pentru o faptă ce i-ar putea aduce cel puțin zece ani de pușcărie.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.