Jump to content

Scandal sexual la conducerea Poliției de Frontieră Galați


Recommended Posts

Scandal sexual la conducerea Poliției de Frontieră Galați

Inspectoratul Teritorial al Poliție de Frontieră  Galați se află într-un plin scandal sexual, după ce asupra comisarului șef Aurel Mihai Topciu, aflat în fruntea instituției din aprilie 2024, planează un scandal sexual a cărei protagonistă este o adolescentă de 14 ani.

Se pare că șeful  STPF Galați Galați ar fi schimbat, pe o rețea de socializare, mesaje cu minora în care îi propunea să întrețină relații sexuale orale cu el. Grozăvia faptelor a ajuns și la urechile oamenilor legii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Făurei, care au deschis un dosar penal pentru infracțiuni sexuale cu minori. Se pare că cei doi s-ar fi întâlnit la Grădiștea, în județul Brăila, iar totul a  ieșit la iveală în momentul în care gazda la care locuiește familia minorei ar fi intrat în posesia telefonului copilei unde a descoperit și discuțiile pe care aceasta le avea cu comisarul șef Aurel Topciu.

În acest moment, cercetările sunt efectuate asupra faptei, urmând ca ancheta să fie preluată de Parchetul de pe Lângă Tribunalul Brăila sau Parchetul de pe lângă Curtea de Apel  Galați, având în vedere  gravitatea faptelor și a funcției polițistului.

Comisarul șef Aurel Mihai Topciu a fost numit la conducerea poliției de Frontieră  Galați în luna aprilie a acestui an, pe o durată de șase luni. Având în vedere faptul că acesta a activat în mai multe structuri ale MAI, comisarul șef a preluat conducerea Structurii Teritoriale a Poliției de Frontieră Galați, după ce a fost șeful Punctului de Trecere al Frontierei de la Aeroportul Internațional din Bacău.

Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Iași, institiuție care are în subordinea sa  Poliția de Frontieră Galați, a explicat situația, printr-un comunicat de presă: „Conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi a dispus verificări în regim de urgență în vederea clarificării situaţiei de fapt. În funcţie de rezultatul acestora, conform competenţelor și în conformitate cu Statutul Poliţistului, conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi va lua măsuri legale în consecinţă. Subliniem faptul că Poliția de Frontieră tratează cu atenție maximă această situație particulară, care nu reprezintă personalul Poliției de Frontieră, majoritatea polițiștilor de frontieră dând dovadă de o conduită civică și morală ireproșabilă atât în timpul programului, cât și în timpul liber”, se menționează în comunicat.

Comisarul șef Aurel Mihai Topciu este căsătorit și are doi copii.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.