Jump to content

Copil de 11 ani, biciuit de doi bărbați


Recommended Posts

(miercuri, 15 mai)

Copil de 11 ani, păcălit cu bani și biciuit de doi bărbați. Agresorii au fost arestați

Scenele terifiante au avut loc luni, 13 mai, în localitatea gălățeană Jorăști și s-au soldat cu reținerea agresorilor, dintre care unul este trecut de 60 de ani. Copilul, orfan de mamă, a ajuns la spital cu multiple leziuni după ce ar fi fost bătut pe motiv că ar fi speriat calul unuia dintre agresori.

Potrivit polițiștilor alertați pe 112 după ce un copil de 11 ani, din localitate, a fost rănit în urma unei bătăi aplicate de doi săteni, incidentul ar fi avut loc pe o stradă din Jorăști, în dreptul porții locuinței unuia dintre bărbați. Băiatul, care trecea pe drum, ar fi fost oprit de unul dintre agresori, un bărbat de 30 de ani care i-ar fi promis niște bani ca să își cumpere dulciuri, dacă vine la el în curte. Copilul ar fi refuzat, motiv pentru care tânărul l-ar fi imobilizat și l-a chemat pe un alt bărbat, de 61 de ani, are a ieșit din curte cu biciul în mână.

”Bărbatul în vârstă de 30 de ani l-ar fi apucat de mână și l-ar fi ținut, contrar voinței minorului. Din curtea imobilului ar fi ieșit un alt bărbat, de 61 de ani, care, la rândul său, l-ar fi imobilizat pe minor, după care l-ar fi lovit în repetate rânduri cu un bici, la nivelul corpului și al capului, provocându-i suferințe fizice și leziuni”, au precizat reprezentanții IPJ  Galați.

Oamenii legii aveau să afle că minorul, dus la spital cu zeci de lovituri de bici pe tot corpul, nu le era străin celor doi, mai ales bărbatului de 61 de ani, care intenționase să ”îi dea o lecție”. Firul anchetei a scos la iveală faptul că duminică, 12 mai, băiatul se afla pe un imaș de la marginea comunei. Se juca nu departe de locul unde păștea calul bărbatului de 61 de ani și la un moment dat ar fi găsit un șarpe. Momentul a fost surprins de un alt sătean, care l-ar fi pârât proprietarului calului, spunându-i că băiatul i-ar fi speriat animalul. Asta l-ar fi determinat pe sexagenar să îi aplice o corecție cruntă, cu pretenție de lecție, minorului care a avut ghinionul să-i treacă prin fața porții.

Polițiștii au deschis o anchetă, făcând cercetări pentru lipsire de libertate în mod ilegal, lovire sau alte violențe și tulburarea liniștii și ordinii publice. Cei doi agresori au fost reținuți după audierea care a avut loc la Parchetul de pe lângă Judecătoria Tg. Bujor, ei urmând a fi prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

UPDATE. Judecătoria Tg Bujor a admis, în urmă cu puțin timp, propunerea de arestare preventivă a inculpaților Vasile Tofan și Emil Gelu Nazare (recidivist), sub acuzațiile de lipsire de libertate în mod ilegal, lovire și alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Cei doi au atacat deja măsura, cerând rejudecarea propunerii la Tribunalul  Galați.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.