Jump to content

"Măicuţa Beatrice" face bani pe internet


Recommended Posts

"Măicuţa Beatrice" face bani pe internet

Poliţiştii şi procurorii din Satu Mare, Galaţi şi Prahova au desfăşurat patru percheziţii în municipiile Galaţi şi Ploieşti, într-un dosar de înşelăciune, cu un prejudiciu cifrat la circa 90.000 de euro.

Concret, în cursul lunii octombrie 2023, o femeie din Satu Mare, parte vătămată în cauză, a fost indusă în eroare de către o persoană identificată pe internet cu pagina "Măicuţa Beatrice", care afirma că poate ajuta în orice problemă de viaţă, că dezleagă farmece şi vindecă de alcoolism.

Pentru că persoana vătămată avea probleme cu bărbatul alături de care convieţuieşte, a contactat -o pe "măicuţă", fiind determinată să-i dea, în perioada 6 noiembrie 2023 - 8 martie 2024, în schimbul promisiunilor că va primi ajutor, suma de aproximativ 87.600 de euro (80.000 de euro şi 38.000 de lei).

În urma percheziţiilor, "Măicuţa Beatrice" a fost identificată ca fiind o femeie din municipiul Galaţi, în vârstă de 23 de ani. Tânără a fost reținută pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată instanței, pentru luarea măsurilor legale. Cercetările sunt continuate, în vederea stabilirii întregii sale activități infracționale.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.