Jump to content

Tineri călcați cu mașina și înjunghiați în plină stradă


Recommended Posts

(23 mai)

Tineri călcați cu mașina și înjunghiați, în plină stradă

Incidentul extrem de violent în urma căruia doi tineri au ajuns în spital, iar alți doi, în arestul poliției, a avut loc pe o stradă din Tecuci, la finele lunii martie. După aproape două luni, anchetatorii i-au reținut pe agresori și au obținut împotriva lor un mandat de arestare pentru 30 de zile.

Patru tineri sunt protagoniștii unor scene de violență extremă, petrecute în după-amiaza zilei de 29 martie, la intersecția străzilor Libertății și Nicorești, din municipiul Tecuci. Doi dintre ei mergeau pe trotuar, iar ceilalți doi, într-o mașină. La vederea pietonilor, doi băieți cu care se aflau într-un conflict mai vechi, șoferul mașinii, Cătălin Ciornei, a accelerat, a pătruns pe trotuar cu mașina și i-a lovit pe cei doi, punându-i la pământ. În ajutor i-a venit amicul său aflat pe scaunul din dreapta, Marian Dincă, acesta sărind din mașină cu un cuțit, cu care l-a înjunghiat în torace pe unul dintre cei doi tineri doborâți, după care, împreună cu Ciornei a părăsit locul faptei. Cei doi tineri au fost duși la spital, medicii legiști apreciind că viața le fusese pusă în pericol. Din acest motiv, ancheta a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați, sub coordonarea căruia cercetările pentru identificarea și reținerea celor doi agresori au durat aproape două luni. Pe 22 mai, Ciornei și Dincă au fost duși în fața unui judecător de drepturi și libertăți, care a decis că faptele sunt foarte grave și că impun arestarea suspecților.

”Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi a pus în mişcare acţiunea penală împotriva a doi inculpați, unul sub aspectul săvârşirii unei tentative la infracţiunea de omor calificat asupra a două persoane şi a infracţiunii de tulburare a ordinii şi liniştii publice, iar al doilea, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la infracţiunea de omor”, a precizat procurorul Ovidiu Zaharia, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.