Jump to content

Echipa de volei CSS - Arcada Galaţi - campioană naţională U17


dcp100168

Recommended Posts

Cadeții gălățeni de la CSS - CS Arcada - campioni naţionali!

Cele mai bune șase echipe de cadeți din țară, Grupa Divizia Perspectivă, s-au confruntat în Capitală, pe parcursul a cinci zile. A fost o perioadă cu multe meciuri, jucându-se în sistemul de fiecare cu fiecare. A rezultat un turneu puternic, fără a fi fost echipe considerate mari favorite la start, în care jucătorii prezenți și-au demonstrat priceperea întru supremație.

Turneul a fost dominat de către echipa gălățeană condusă de antrenorii Ileana Berdilă și Nicușor Harabagiu, care nu numai că s-a impus categoric, ci și toate meciurile le-a încheiat fără să cedeze niciun set, toate de 3-0. Cu un total de 15 puncte și 15:0 setaveraj, cadeții noștri au devenit campioni naționali ai acestei categorii de vârstă (Under 17). Este un grup de copii talentați, care practică această disciplină de circa 7-8 ani, începând cu minivolei. Și încă o remarcă. Deși limita de vârstă este de 17 ani, în grup se regăsesc și sportivi cu câțiva ani mai mici: de 16, 15 sau chiar 14 ani!

Într-un final fericit, echipa merituoasă și-a ocupat locul privilegiat al clasamentului: 1. CSS-CS Arcada, 2. Elenax-4 Volei București, 3. CSM Constanța, 4. LPS Bistrița, 5. CSS ”Alexandru Vlahuță” Rm. Sărat, 6. CSS ”Nicu Gane” Fălticeni.

Locul din fruntea clasamentului n-a fost singura realizare a gălățenilor. Încă doi sportivi de-ai noștri au fost recompensați cu distincții individuale: Sebastian Ursu (MVP-ul turneului), iar Robert Stamate – cel mai bun universal.

Grupul acestor performeri arată astfel: George Chiriac, Ștefan Doca, Sebastian Ursu, Tudor Apostol, Robert Stamate, Eduard Ionescu, Cristian și Alexandru Gherghea, Rareș Popa și Bogdan Neștian.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.