Jump to content

Rednic, dat afară de pe stadion!

Recommended Posts

Posted

Rednic, dat afară de pe stadion!

Mircea Rednic a ales sa isi petreaca torida zi de duminica printr-o deplasare la Galati, pentru a studia adversara de etapa viitoare din Liga I, Rapid Bucuresti. Doar ca, spre stupoarea sa, a fost alungat de pe stadion pe motiv ca meciul se joaca fara spectatori. Antrenorul lui Dinamo figura pe lista persoanelor cu accesul permis din partea clubului Otelul Galati, doar ca sefii Rapidului i-au cerut observatorului Romeo Pascu sa il dea afara pe Rednic. Pascu s-a conformat, spre dezamagirea 'Puriului'. "Este rusinos ce se intampla. Nu am mai pomenit asa ceva! Din cate am inteles, oficialii giulestenilor au facut tot posibilul pentru ca eu sa nu intru pe stadion", a declarat victima zilei, Mircea Rednic. Marius Stan s-a conformat si l-a insotit pe Rednic spre iesirea din stadion, spunand ca nu isi doreste sa piarda din nou la masa verde pentru un motiv aberant. In schimb, Gigi Corsicanu a patruns fara probleme pe stadion, fiind considerat 'un oficial al Rapidului'.

http://www.onlinesport.ro/stiri/fotbal/ ... elului.htm

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.