Jump to content

Bărbat dispărut după ce s-a scăldat noaptea în Siret


Recommended Posts

Alertă pe Siret. Un bărbat a dispărut după ce s-a scăldat noaptea

Este din nou alertă pe Siret după ce un bărbat de 65 de ani a dispărut în cursul nopții de luni spre marți. S-a întâmplat în dreptul localității Liești, comună din care bărbatul, împreună cu un fiu și cu un nepot au plecat cu barca, în toiul nopții, spre localitatea vrânceană Călienii Vechi, aflată pe malul celălalt. La întoarcere, sexagenarul ar fi vrut să se răcorească și a sărit în apă, dar nu a mai ieșit la suprafață, iar din cauza întunericului, rudelor le-a fost imposibi să îl localizeze. Au fost anunțați pompierii, care au periat zona, dar până la orele dimineții nu au reușit să îl găsească.

”Am fost sprijiniți de ISU Vrancea, care a efectuat căutări cu drona, în timp ce echipajele de pompieri de la ISU Galați au făcut căutări pe malul din zona Șerbănești. În aceasta dimineață, (n.r. marți, 25 iunie) un echipaj de pompieri din cadrul Detașamentului de pompieri cu barca și un echipaj de scafandri au reluat căutările”, a precizat cpt. Dan Ionașcu purtătorul de cuvânt al ISU Galați.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.