Jump to content

A luat foc fabrica de peleți de la Gara Berheci


dcp100168

Recommended Posts

Fabrica de peleți de la Gohor a luat foc

Incidentul, care a impus mobilizarea de forțe masive de intervenție, s-a produs în cursul dimineții de joi, 27 iunie, și a avut drept efect doar pagube materiale.

Pompierii au fost alertați cu privire la faptul că la fabrica de peleți amplasată la Gara Berheci sunt mari degajări de fum, în zona benzilor rulante ale unității de producție. Din cauza riscului de extindere rapidă a focului, au fost trimise trei autospeciale de stingere de la Tecuci și un echipaj SMURD care, din fericire, nu a fost nevoit să acorde prim ajutor vreunei persoane, incendiul nefăcând victime.

În schimb, pompierii au avut de lucru cu flăcările care au distrus în cele din urmă două utilaje folosite la procesul de producție și hala de producție, pe o suprafață de aproximativ 60 de metri pătrați. În urma primelor investigații, s-a stabilit că incendiul a fost provocat de un scurtcircuit la un cablu defect de la banda transportoare.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.