Jump to content

Școala de Fotbal Oțelul, campioană națională la Under 15


dcp100168

Recommended Posts

Școala de Fotbal Oțelul, campioană națională la Under 15

În acest weekend a fost programată finala națională a juniorilor Under 15. Vineri, la Buzău, juniorii Școlii de Fotbal Oțelul Galați au întâlnit echipa Sporting Cluj-Napoca. Partida s-a încheiat cu victoria gălățenilor, la scorul de 1-0, unicul gol avându-l autor pe Tentiuc.

viata-libera.ro

Echipa sub 15 ani de la Școala de Fotbal Oțelul Galați a scris istorie cucerind titlul de campioană națională! Tinerii fotbaliști gălățeni au reușit o victorie memorabilă în finala disputată vineri, 28 Iunie, pe stadionul “Metalul” din Buzău, în fața celor de la Sporting Cluj-Napoca.

Singurul gol al meciului a fost marcat de Antonio Tentiuc, oferind Oțelului un succes meritat și o coroană de campioni pe deplin meritată. Echipa antrenată de Bogdan Balaban a încheiat Campionatul Național sub 15 ani fără înfrângere!

Școala de Fotbal Oțelul U15 a demonstrat încă o dată că fotbalul gălățean are un viitor strălucit, iar această victorie ar putea inspira cu siguranță generațiile viitoare de fotbaliști. Felicitări campionilor! Școala de Fotbal Oțelul U15 a scris o pagină de aur în istoria fotbalului juvenil gălățean!

sportgalati.com

Link to comment
Share on other sites

28 de victorii și un titlu național! Echipa de fotbal sub 15 ani a Școlii Oțelul Galați a cucerit Campionatul Național fără înfrângere

Un moment istoric pentru fotbalul juvenil gălățean! Echipa sub 15 ani a Școlii de Fotbal Oțelul a scris istorie, cucerind titlul de campioană națională, după o pauză de 15 ani. Victoria a venit după o finală câștigată împotriva echipei similare de la Sporting Cluj-Napoca, disputată pe stadionul “Metalul” din Buzău, scor 1-0.

Finala ne-a fost descrisă de antrenorul echipei, Bogdan Balaban, ca fiind “un meci extraordinar, pe care îl așteptam cu nerăbdare”. Jucătorii au dat tot ce au avut mai bun, demonstrând o dăruire și o pasiune excepționale, reușind să obțină o victorie meritată, cu scorul de 1-0. “Pentru noi, această victorie este un vis devenit realitate”, ne-a declarat Bogdan Balaban. “Este o imensă mândrie să joci o finală de Campionat Național, iar bucuria victoriei este cu atât mai mare cu cât reușim să readucem un titlu la Galați la nivel de juniori, după o secetă de 15 ani.”

Drumul spre titlu a fost unul impecabil pentru elevii lui Bogdan Balaban. Echipa a reușit un parcurs perfect, câștigând toate cele 28 de meciuri jucate, atât în Campionatul Județean U15 (22 de meciuri) cât și în faza națională a Campionatului Național U15 (6 jocuri). Antrenorul a mărturisit că avea încredere în potențialul echipei: “Având în vedere că am fost campioni județeni constant în ultimii 8 ani cu această grupă, cunoșteam foarte bine potențialul lor. Începând din luna martie am simțit că putem reuși această performanță, repetându-le constant elevilor că sunt cei mai buni din țară la nivelul lor de vârstă.”

La festivitatea de premiere de la finalul finalei Federația Română de Fotbal a desemnat și cel mai bun jucător al finalei. El a fost desemnat Antonio Tentiuc, Școala de Fotbal Oțelul Galați. El este și marcatorul golului victoriei grupării gălățene. Omul finalei Antonio Tentiuc este component al echipei naționale sub 15 ani a României.

sportgalati.com

Link to comment
Share on other sites

Juniorii gălăţeni, campionii României. Neînfrânţi în 28 de meciuri!

Iată ca fotbalul mai oferă și motive de bucurie gălățenilor iubitori de sport. Performanța vine de această dată de la echipa de juniori care a cucerit înaltul titlu de campioană Under 15.

Școala de Fotbal Oțelul este clubul care a dobândit acest succes, în plan național. Meciul decisiv a avut loc la Buzău, adversara gălățenilor fiind echipa Sporting Cluj. Cele două finaliste au realizat un meci echilibrat și extrem de interesant. Nici nu se putea altfel, fiind vorba despre un trofeu național pus în joc.

În prima repriză, clujenii s-au văzut mai mult teritorial, dar ocaziile de gol au aparținut în special echipei noastre: bara lui Tentiuc, plus ocaziile lui Di Grandi și Florea au fost marile șanse de gol ale primei părți. După pauză, aspectul jocului s-a schimbat, cu mai multe ocazii și amenințări către poarta adversă, prin Florea, M. Zamfir sau Petrache.  

Unicul gol s-a marcat în minutul 62, când apărătorul Antonio Mario Tentiuc a inițiat o acțiune solitară finalizată în careul advers: 1-0. Scorul a fost menținut pe tabelă până la fluierul final al buzoianului Adrian Frățilă.

Într-o atmosferă sărbătorească a avut loc festivitatea de premiere de către FRF. Gălățenii au primit o frumoasă cupă, medaliile și tricourile de campioni, plus mingi. Recompensa pentru învingători vine după opt ani de activitate susținută și cu o încununare a eforturilor din ultimul sezon.

La acest mare succes a contribuit întregul lot de jucători: Cazacu, Tudor, Roșu - Tentiuc, Hilohe, Rebega, Hurduc, Scumpu, Matcaș, Pricop, Di Grandi, Florea, Patriche, Denis și Mario Zamfir, Orbeanu, Năvălici, Alexandru, Moldoveanu, Budur, Pațilea, Crișan, Lupu, Căuș, Iorga, Manea și Cantoneanu.

Să-i amintim și pe cei care i-au instruit de atâta vreme pe acești harnici și valoroși jucători. Antrenorul Bogdan Balaban, ajutat de Laurențiu Candrea, Robert Chiriac și Florian Vișan.

Parcurs fără înfrângere

Echipa a debutat în faza națională cu o victorie clară, 3-0 cu Delta Tulcea. A continuat cu Farul, 8-6, după 3-3 în timp regulamentar, ambele meciuri disputate acasă. A urmat un succes clar în deplasare, 4-1, la Iași, cu Academia Didi. După depășirea acestei faze au venit meciurile semifinalelor, cu Voința Domnești (jud. Ilfov), cu o dublă victorie: 2-1 și 2-0. Astfel a fost netezit drumul spre marea finală -  rezolvată cum nu se putea mai bine: 1-0 și prețiosul trofeu a ajuns în vitrina clubului gălățean, grație golului marcat de Tentiuc, declarat jucătorul finalei.

În cele șase meciuri din faza națională au fost înscrise 15 goluri și au primit cinci (plus 5 la penaltiuri). Iată și golgheterii: Florea - 5 goluri, Mario Zamfir - 3, Rebega, Pațilea, Tentiuc, Pricop, Moldoveanu - câte două, Di Grandi și D. Zamfir - câte unul.

Până a se ajunge aici, însă, au fost meciurile Campionatului Județean, dominat categoric de către Școala de Fotbal Oțelul. Au fost 22 de meciuri, numai cu victorii, golaveraj 171 - 6.

viata-libera.ro

Lotul de jucători care a reuşit această performanţă uriaşă: Cristian Tudose, Radu Cazacu - Sebastian Roşu, Antonio Tentiuc, Ştefan Hilohe, Casian Rebega, Darius Hurduc, Denis Scumpu, Mateo Matcaş, Ionuţ Pricop, Cristian Florea, Adriano Di Grandi, Rareş Patriche, Mario Zamfir, Denis Zamfir, Andrei Cantoneanu, Răzvan Năvălici, Cristian Iorga, Ricardo Manea. Roberto Alexandru, David Orbeanu, Albert Moldoveanu, Mario Căuş, Eric Crişan, Alexandru Budur, Armand Lupu. Staff: Bogdan Balaban, Laurenţiu Candrea, Robert Chiriac, Florian Vişan.

monitoruldegalati.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.