Relu Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Prefer vinul. În general roşu, fără apă sau sifon (detest asemenea practici). Cumpăr foarte rar vin din magazine, niciodată de la tarabe. Mai degrabă bat pe la porţile caselor, pe la ţărani.
dcp100168 Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Prefer vinul, dar de regulă beau bere De fiecare dată când ajung într-o cârciumă sunt pe fugă şi n-am timp să beau o sticlă de vin, aşa ca "atac" o bere, două...
lumy Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 cateodata vin,cateodata bere in cantitati mici...iarna in special vin fiert si vin nu a fost nevoie sa cumpar niciodata pentru ca face tata la tara in fiecare toamna si e foarte bun
cristian10oronaldo Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Un vin rece si dulce e foarte bine venit
flieder Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Eu mi-s cu spirtoasele. Putin...si bun! Vara...merg sub forma de coctail.
tomcat0 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 am incercat cate putin din fiecare insa berea imi cam face rau, dupa ce beau o bere parca am butoi in loc de burta, vinul merge la o friptura de porc, iar eu cum nu prea mananc carne de porc... , pana la urma m-am orientat spre Bloody Mary... este singura bautura alcoolica pe care o savurez cu placere... vodca (nu chiar orice marca) cu suc de rosii si cu gheata... fenomenul asta se intampla destul de rar, pentru ca nu sunt un fan al bauturilor alcoolice
VicentiuA Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Un vin bun nu il refuz niciodata. Imi place vinul rosu, tanic, in jur de 12,5°-13°, robust. Si romul .... fara gheaţă sau CocaCola. Bineinteles, un Pamperos Aniversario, Matusalem sau Barbancourt. 50ml. Si ca fiţe ... o pipa cu tabac aromatizat
riaji Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Nu consum alcool, dar de curand am descoperit berea Redd`s. O mai inlocuiesc uneori cu o racoritoare
djabar1523 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Cognac ZARAZA (MURFATLAR) sau JIDVEI.Sunt nehoarat, inca nu stiu ce sa aleg.Insa nu as inlocui cu nici o alta bautura spirtoasa (gen whiskey sau alte prostii de genul asta) .Si pentru ca este vara, evident bere (multa si rece).
Laurentziu Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 bere in urmatoare ordine cronologica: Heineken, Carslberg, Beck's ..daca nu are nimic din toate astea..atunci Cola. altceva nu consum, nu-mi plac.
silviudeep Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 bere: carlsberg, becks sau ursus tequila vodka + red Utlimele 2 doar la diferite ocazii sau in club
busumary Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 La pizza bere,acasa,seara cateodata, un pahar de vin alb dulce de preferinta(lacrima lui Ovidiu),iar la iesiri mai consum cate un Cocktail sau Garrone rosu.Amu depinde si de ce fel de iesire,ca daca ajung in vizita la cumnata,ma serveste cu o afinata sau visinata(ca stie ca.mi place )
Mireille Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Cocktail Caipiroska (vodka), Martini, Carlsberg, Redd's Fresh, lichior Carolans, vin spumant Cricova.
bonybon2 Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Redd's,Tuborg tropical..si Sheridan mama ce bun e...si ce scor are
Recommended Posts