Jump to content

Turneu ITF de 15.000 de dolari la Galați


dcp100168

Recommended Posts

Turneu ITF de 15.000 de dolari la Galați. Participă 64 de sportive din 12 țări

Un interesant turneu de tenis a început de luni, 1 iulie, la baza de tenis „Xtennis” din Galați. Denumit „Țiriac Foundation Futures”, turneul este la a doua ediție și este destinat exclusiv fetelor, urmând să se desfășoare pe o perioadă de 9 zile.

„Este a doua ediție a acestui turneu susținut de către fundația Țiriac, fundație care susține un circuit de fete în România. În momentul de față este încă un turneu de tip challenger la Brașov, care oferă premii de 75.000 de dolari. Aici avem un turneu de 15.000 dolari ca premii, care se împart la jucătoare din primul tur până la finala de simplu, cât și cea de dublu”, a declarat Cosmin Georgescu, directorul turneului, pentru reperul.ro.

Tablourile de meciuri la turneul de la Galați sunt pline. În total sunt 64 de jucătoare din 12 țări care evoluează atât în meciurile de simplu, cât și în cele de dublu.

Luni se joacă calificările, iar de marți vor începe meciurile pe tabloul principal. Sâmbătă vor fi semifinalele la simplu și finala de dublu, iar duminică se va juca finala de simplu. Câștigătoarea finalei de simplu va primi un cec de 2.100 de dolari și 15 puncte WTA.

reperul.ro

Link to comment
Share on other sites

Patricia Ţig, principala favorită, a câştigat turneul ITF de la Galaţi

Jucătoarea de tenis Patricia Ţig, principala favorită, a câştigat turneul ITF de la Galaţi, dotat cu premii totale de 15.000 de dolari şi organizat de clubul X-tennis, duminică, după ce a învins-o în finală pe Elena Ruxandra Bertea cu 6-4, 6-2. Ţig (29 ani, 387 WTA) s-a impus după două ore şi 5 minute de joc.

Patricia Ţig, care are în palmares un titlu WTA, în 2020, la Istanbul, a câştigat al 17-lea titlu ITF din carieră şi al doilea din acest an, după cel de la Focşani. Elena Ruxandra Bertea (18 ani) a disputat prima sa finală ITF din carieră.

Finala de dublu a fost câştigată de româncele Mara Gae/Lavinia Tănăsie.

agerpres.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.