Jump to content

Melodii relansate ale faimoasei trupe gălăţene AS XX


dcp100168

Recommended Posts

"Inima te cheamă", după 25 de ani! Cristina, de la faimoasa trupă din Galaţi, AS XX, relansează iconica melodie (VIDEO)

Trupa AS XX s-a înfiinţat în anul 1997 la Galaţi, având în componenţă trei membri: Cristina, Ciprian şi Gabi. Primul lor album s-a numit "Inimă de gheaţă", single-ul fiind "Spune-mi de ce", o piesă tristă care a avut însă un succes neaşteptat. După acest album a urmat "Inima te cheamă", în mai '99, piesa cu acelaşi nume făcând furori în discoteci şi având priză la publicul de toate vârstele. Acum, după 25 de ani, Cristina Munteanu, solista grupului, lansează varianta 2024 a celebrei melodii!

La finalul anilor 90, trupa AS XX era în ascensiune. Cristina Munteanu, Ciprian şi Gabi, cei care au înfiinţat bandul în 1997, la Galaţi, s-au bucurat de un succes răsunător. Piesele „Spune-mi de ce”, „Vreau”, „Inima te cheamă” făceau furori în discoteci şi cluburi la trecerea dintre milenii. Deja în plină ascensiune, având numeroase concerte şi apariţii, în timpul pregătirilor pentru un nou album, a avut loc un accident, pe 24 septembrie 2000, în care Ciprian a decedat, iar Cristina, foarte grav rănită, a reuşit să îşi revină după o lună şi jumătate.

A fost finalul trupei AS XX. Totuşi, fosta solistă s-a recuperat, dar viaţa ei nu a mai fost niciodată aceeaşi şi a decis să se mute în Italia. A fost momentul de cumpănă din urmă cu 20 de ani, iar Cristina din trupa AS XX s-a văzut nevoită să renunţe la cariera muzicală.

În 2022, în cadrul unei apariţii la Antena Stars, fosta solistă dezvăluie cum este viaţa ei departe de ţară şi mărturiseşte că îi este dor de scenă. Cristina este mama a doi copii, deţine un bar în Italia şi se mulţumeşte să-şi privească videoclipurile de acum 20 de ani, după ce pandemia i-a luat şi micile cântări pe care le mai avea în Peninsulă.

„Am decis să plec din ţară acum 20 de ani. Sunt în Italia de mult timp, am doi copii, sunt bine. Îmi lipseşte foarte mult viaţa muzicală, din păcate şi situaţia COVID mi-a furat şi partea asta, pentru că aici în Italia mai făceam câte o apariţie, mai cântam. Acum, eu am un bar de foarte mulţi ani şi duc o viaţă normală. (...) Mă mai uit la videoclipurile de pe YouTube şi mă ia pielea de găină când văd fanii că încă scriu că acea perioadă a fost nemaipomenită”, a spus Cristina Munteanu, la Antena Stars.

Rememorând tragedia de acum două decenii, artista a recunoscut că acela a fost momentul în care a simţit pe pielea ei ce înseamnă să fii pe culmile succesului într-o zi, iar în următoarea să pierzi tot. „Am pierdut tot ce aveam mai scump. Aveam formaţia mea, abia ce semnasem un contract cu Sony Music, cu Cat Music... eram în scara cea mai înaltă. (...) A murit tot în momentul ăla. Nu am avut de ales şi am decis să plec din ţară”, a mărturisit fosta solistă a trupei AS XX, în urmă cu 2 ani.

Acum, în 2024, solista s-a relansat. Într-un interviu recent, tot la Antena Stars, Cristina a dezvăluit că vor urma mai multe surprize pe plan muzical, iar visul ei cel mare este să facă muzică de film. Îi urăm mult succes şi până atunci, să ne bucurăm de noua variantă a piesei care cu siguranţă trezeşte multe amintiri printre adulţii de astăzi, adolescenţii de atunci.

monitoruldegalati.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.