Sheena Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Sucuri carbogazoase si necarbogazoase. Mai ales vara. Pe canicula asta, sambata dimineata la 10.00 am fost la PIC si am lat 2 sticle de sucuri Carbogazoase si 8 de sucuri necarbogazoase. Chiar nu mai e de trait pe canicula asta. Si acum la ora asta stau cu sucul in fata pc-ului.
lumy Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Sucuri necarbogazoase si carbogazoase,braga cand gasesc prin oras,iar iarna ceaiuri.Saptamana asta in fiecare zi cand am iesit in oras a trebuit sa-mi cumpar ceva de baut din cauza caldurii insuportabile
tomcat0 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 sucuri necarbogazoase... insa ii mai trag cate o Cola cate o data. Cu cafeaua nu ma impac deloc... poti sa-mi aduci si un tir de cafea ca nu ma ating de el... nu mi-a placut gustul niciodata... ceai in schimb, cat cuprinde, si iarna si vara... in ultima perioada pe canicula asta imi storc cate o lamaie in apa plata... taie orice sete, am incercat si cu sucuri dar tre' sa beau cate un bax ca sa imi satisfac setea
Relu Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 Voi aţi observat un lucru? Atunci când bem apă carbogazoasă, bem mai puţin decât ar trebui. Uite, la noi la servici, avem sifon. Când tubul de bioxid se termină, ne mulţumim doar cu apa, că oricum e mai rece decât cea de canal. Şi atunci bem mult mai mult decât dacă am bea sifon.
tomcat0 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Voi aţi observat un lucru? Atunci când bem apă carbogazoasă, bem mai puţin decât ar trebui. Uite, la noi la servici, avem sifon. Când tubul de bioxid se termină, ne mulţumim doar cu apa, că oricum e mai rece decât cea de canal. Şi atunci bem mult mai mult decât dacă am bea sifon.normal... acidul e de vina...
Sheena Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Da. Am observat asta. Acidul e devina. Intotdeauna cu apa minerala imi sting setea mai repede dar organismul cere iar nu dupa mult timp. Insa cu apa plata sau de la robinet, beau mai multa insa s organismul nu mai cere asa curand.
Rami Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 cafea dimineata,de la un timp,doar cu lapte dar cana mare, urmata de multe lactate pe timpul zilei (deformatie profesionala)si suc(cu acid sau fara,rece e conditia).
bonybon2 Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 COLLLAAaaaaaaaaaaa dar de cand am baut 2 saptamani intr-una si mi s-a facut rau,mai rar:D si limonada
LaurX82 Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Coca cola si mai nou energizante Daca mi se da "moca" beau orice
Recommended Posts