Relu Posted August 17, 2008 Share Posted August 17, 2008 Cafea. Sucuri vara şi ceaiuri iarna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheena Posted August 17, 2008 Share Posted August 17, 2008 Sucuri carbogazoase si necarbogazoase. Mai ales vara. Pe canicula asta, sambata dimineata la 10.00 am fost la PIC si am lat 2 sticle de sucuri Carbogazoase si 8 de sucuri necarbogazoase. Chiar nu mai e de trait pe canicula asta. Si acum la ora asta stau cu sucul in fata pc-ului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lumy Posted August 17, 2008 Share Posted August 17, 2008 Sucuri necarbogazoase si carbogazoase,braga cand gasesc prin oras,iar iarna ceaiuri.Saptamana asta in fiecare zi cand am iesit in oras a trebuit sa-mi cumpar ceva de baut din cauza caldurii insuportabile Link to comment Share on other sites More sharing options...
flieder Posted August 18, 2008 Share Posted August 18, 2008 Apa plata la temperatura camerei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomcat0 Posted August 18, 2008 Share Posted August 18, 2008 sucuri necarbogazoase... insa ii mai trag cate o Cola cate o data. Cu cafeaua nu ma impac deloc... poti sa-mi aduci si un tir de cafea ca nu ma ating de el... nu mi-a placut gustul niciodata... ceai in schimb, cat cuprinde, si iarna si vara... in ultima perioada pe canicula asta imi storc cate o lamaie in apa plata... taie orice sete, am incercat si cu sucuri dar tre' sa beau cate un bax ca sa imi satisfac setea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Relu Posted August 19, 2008 Author Share Posted August 19, 2008 Voi aţi observat un lucru? Atunci când bem apă carbogazoasă, bem mai puţin decât ar trebui. Uite, la noi la servici, avem sifon. Când tubul de bioxid se termină, ne mulţumim doar cu apa, că oricum e mai rece decât cea de canal. Şi atunci bem mult mai mult decât dacă am bea sifon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomcat0 Posted August 19, 2008 Share Posted August 19, 2008 Voi aţi observat un lucru? Atunci când bem apă carbogazoasă, bem mai puţin decât ar trebui. Uite, la noi la servici, avem sifon. Când tubul de bioxid se termină, ne mulţumim doar cu apa, că oricum e mai rece decât cea de canal. Şi atunci bem mult mai mult decât dacă am bea sifon.normal... acidul e de vina... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheena Posted August 19, 2008 Share Posted August 19, 2008 Da. Am observat asta. Acidul e devina. Intotdeauna cu apa minerala imi sting setea mai repede dar organismul cere iar nu dupa mult timp. Insa cu apa plata sau de la robinet, beau mai multa insa s organismul nu mai cere asa curand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rami Posted August 26, 2008 Share Posted August 26, 2008 cafea dimineata,de la un timp,doar cu lapte dar cana mare, urmata de multe lactate pe timpul zilei (deformatie profesionala)si suc(cu acid sau fara,rece e conditia). Link to comment Share on other sites More sharing options...
kos Posted September 20, 2008 Share Posted September 20, 2008 Ness si ceai Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piko Posted September 27, 2008 Share Posted September 27, 2008 Prigat, Cappy ,Giusto , Nesstea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiyana Posted November 4, 2008 Share Posted November 4, 2008 Ness şi Nestea de lămâie Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreiM Posted May 12, 2010 Share Posted May 12, 2010 Limonada, Fanta si apa plata cu lamaie Link to comment Share on other sites More sharing options...
bonybon2 Posted February 3, 2011 Share Posted February 3, 2011 COLLLAAaaaaaaaaaaa dar de cand am baut 2 saptamani intr-una si mi s-a facut rau,mai rar:D si limonada Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaurX82 Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 Coca cola si mai nou energizante Daca mi se da "moca" beau orice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts