Jump to content

Paraschiv: "La CM 2010 voi fi la Moreni la un grătar"

Recommended Posts

Posted

Gabriel Paraschiv, în premieră la naţională!

Piţurcă a ales lotul pentru amicalul cu Letonia, vezi mai jos lista jucătorilor convocaţi mâine la Mogoşoaia: portari: Bogdan Ionuţ Lobonţ (FC Dinamo Bucureşti), Eduard Cornel Stăncioiu (CFR 1907 Cluj); fundaşi: Cristian Ionuţ Săpunaru (FC Porto), George Cristian Ogăraru (AFC Ajax Amsterdam), Gabriel Sebastian Tamaş (AJ Auxerre), Sorin Ghionea (FC Steaua Bucureşti), Cosmin Iosif Moţi, Corneliu Cristian Pulhac (ambii, FC Dinamo Bucureşti), Cosmin Marius Contra (Getafe CF); mijlocaşi: Bănel Nicoliţă, Matei Mirel Rădoi (ambii, FC Steaua Bucureşti), Răzvan Vasile Cociş (FC Lokomotiv Moscova), Costin Lazăr (FC Rapid Bucureşti), Gabriel Ioan Paraschiv (FC Oţelul Galaţi), Nicolae Constantin Dică (Calcio Catania); atacanţi: Adrian Mutu (Fiorentina), Ciprian Andrei Marica (VfB Stuttgart) şi Florin Daniel Bratu (FC Dinamo Bucureşti) – atacanţi.

Gabriel Paraschiv a fost convocat de Piţurcă în premieră la naţională. După patru etape, Paraschiv este cel mai bun marcator din Liga I, cu şapte goluri.

Gabriel Paraschiv: La Cupa Mondială din 2010 voi fi la Moreni la un grătar

Mijlocaşul echipei Oţelul Galaţi, Gabriel Paraschiv, a declarat că nu se aşteaptă să intre în circuitul naţionalei României, în ciuda startului bun de sezon, deoarece acum se formează lotul pentru Cupa Mondială din 2010, când el se vede "la Moreni, la un grătar". "Nu mă aştept să fiu convocat la naţională pentru că acum se pregăteşte echipa pentru Cupa Mondială din 2010, când eu voi avea 32 de ani. Probabil voi fi la Moreni la un grătar când se vor juca meciurile", a spus Paraschiv.

Marius Stan: "E o decizie normală convocare lui Paraschiv la naţională"

Marius Stan a comentat în exclusivitate pentru http://www.prosport.ro, decizia selecţionerului Victor Piţurcă de a-l convoca pe atacantul Oţelului, Gabriel Paraschiv. "E o decizie normală. A dat 7 goluri în patru etape, a muncit mult, merita această convocare. Dar nu cred că doar numărul de goluri a contat pentru Piţurcă, el a avut evoluţii bune în fiecare meci în care a dat goluri. E onorant pentru noi să avem un jucător la naţională, de la Florin Cernat nu am mai avut jucători la naţionala României" a declarat Marius Stan.

Grigoraş: "Convocarea lui Paraschiv e o onoare pentru noi"

Antrenorul Oţelului Galaţi, Petre Grogoraş, crede că Paraschiv a fost selecţionat pe merit la naţională. "Victor Piţurcă a văzut ceva la Paraschiv de l-a selecţionat. Este un jucător în formă, e la maturitate, chiar dacă vine la 30 de ani această selecţionare pică bine pentru el, mai bine mai târziu decât niciodată. Îmi pare rău pentru el că nu a venit mai devreme totuşi că este un jucător de valoare. Oţelul e o echipă mică şi e o mare mândrie pentru noi să avem un jucător la naţională. E o dovadă că Oţelul joacă fotbal," a comentat Grigoraş.

http://www.prosport.ro/fotbal-intern/na ... oi-2933751

Posted

Paraschiv e cel mai în formă jucător român în acest moment

Antrenorul echipei naţionale a României, Victor Piţurcă, a explicat, luni, că l-a convocat în premieră în rândul "tricolorilor" pe mijlocaşul formaţiei Oţelul Galaţi, Gabriel Paraschiv, deoarece este cel mai în formă jucător român al momentului. "Am adus jucători care n-au mai fost de ceva vreme la echipa naţională dar şi jucători noi. L-am adus pe Paraschiv, care e cel mai în formă jucător român din acest moment şi să vedem cum reacţionează la acest nivel. Paraschiv a jucat la un nivel bun tot timpul dar acum a explodat. A avut o evoluţie excelentă şi contra Rapidului. Sper să joace cu aceeaşi dezinvoltură şi la echipa de club. Dacă era un jucător tânăr şi juca într-un campionat puternic şi dădea atâtea goluri, ce tam-tam se făcea... Dar fiind Paraschiv de la Oţelul trece mai neobservat", a spus Piţurcă. România întâlneşte, miercuri, de la ora 20.45, pe stadionul Tineretului din Urziceni, într-un meci amical, formaţia Letoniei.

Posted

Paraschiv: "Sper să mai fiu convocat"

Mijlocaşul echipei Oţelul Galaţi, Gabriel Paraschiv, care a debutat la naţionala României în partida amicală câştigată în faţa Letoniei, scor 1-0, speră ca evoluţiile din Liga I să-l mai aducă în atenţia selecţionerului Victor Piţurcă, transmite corespondentul MEDIAFAX. "A fost o experienţă foarte frumoasă şi sper ca prin evoluţiile următoare de la echipa de club să mai fiu convocat. Am avut emoţii, cine nu ar fi avut la debutul în echipa naţională? L-am cunoscut pe domnul Piţurcă şi sper să nu fie aceasta ultima noastră întâlnire. Am fost primt foarte bine de colegi, m-am simţit excelent la echipa naţională", a declarat Paraschiv, golgheterul campionatului cu şapte goluri marcate în primele patru etape.

Grigoraş: "Paraschiv a jucat destul de bine"

Antrenorul formaţiei Oţelul Galaţi, Petre Grigoraş, a fost mulţumit de evoluţia mijlocaşului în vârstă de 30 de ani din partida cu Letonia. "Paraschiv a jucat destul de bine, deşi nu a fost extraordinar, nici nu prea putea în condiţiile în care echipa în ansamblu nu a făcut un joc foarte bun. S-a văzut că a fost un doar un meci amical, că au lipsit unii jucători de mare valoare ai României. Paraschiv cred că a jucat în nota echipei", a spus tehnicianul grupării de la malul Dunării.

Piţurcă: "Paraschiv a avut trac"

Selecţionerul Victor Piţurcă a precizat că mijlocaşul Gabriel Paraschiv (30 de ani), debutant la naţională, a evoluat cu trac în meciul cu Letonia. "Paraschiv a avut puţin trac, am discutat cu el, s-a blocat la un moment dat, însă aşa este el, mai emotiv. Sper ca evoluţiile lui să fie din ce în ce mai bune şi să-l vedem şi în oficiale. Pot să vină la naţională şi jucători de 35 de ani dacă sunt valoroşi", a spus antrenorul.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.