dcp100168 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Ars de nevastă cu ulei încins* După 14 ani de căsnicie, soţia unui bărbat dintr-o comună gălăţeană a vrut să se răzbune pe ”ignoranţa” acestuia turnând ulei încins peste el. Bărbatul este internat în spital, cu arsuri de gradul 2 şi 3, fiind în afara oricărui perico.Tot felul de metode , care mai de care mai ciudate, sunt întâlnite în violenţa din casele gălăţene, case care de cele mai multe ori ascund pe interiorul pereţilor poveşti greu de închipuit. Este şi cazul unei familii din comuna Movileni de Tecuci, în prezent destrămată după nenumărate neînţelegeri între soţi. Totul a început de la întoarcerea Fănicăi, soţia lui Toderel Miron, acasă, după aproximativ două luni de muncă în Germania. ”A trebuit să stea aproximativ trei luni acolo, dar a spus că nu mai poate de dorul copiilor. Cât timp a stat acolo mi-a trimis de vreo două ori bani, nu prea mulţi. La începutul lunii s-a întors acasă şi a început să-mi scoată ochii că am cheltuit banii, că i-am dat cum am apucat. Ne răcisem la un moment dat unul de altul, nu prea vorbeam, până vineri, de Sfânta Maria. După ce m-am întors de la pescuit, totul începuse de la o mică ceartă pe aceeaşi temă, când deodată o văd că ia oala cu ulei încins şi îl varsă tot pe mine”, povesteşte bărbatul de pe patul de spital. ”Suntem căsătoriţi din 1994 şi avem doi copii împreună, de 13 respectiv 14 ani. Nu ştiu dacă o să o pot ierta. Nici măcar n-a venit să mă viziteze la spital”, a continuat acesta. În prezent, victima se află internată la Spitalul de Urgenţă ”Sfântul Apostol Andrei”, fiind în afara oricărui pericol. ”Miron Toderel în vârstă de 53 de ani a fost transferat de la Spitalul din Tecuci cu arsuri de gradul 2 şi 3 pe 15% din suprafaţa corpului. Motivul transferului a fost acela că în cadrul arsurii a fost atinsă şi corneea de la ochiul drept. În prezent, acesta se simte bine, rămâne să vedem ce cicatrici îi vor rămâne”, a declarat Mihai Bucatanschi, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă ”Sfântul Apostol Andrei”. În funcţie de zilele de spitalizare, soţia sa poate răspunde penal.http://www.impartial.ro/index.php?func= ... &articol=8
Recommended Posts