Jump to content

Două jucătoare de popice stau pe tuşă!

Recommended Posts

Posted

Două jucătoare de popice stau pe tuşă!

Doua internationale de junioare, ambele galatence, Andreea Tofan (Vointa Galati – 18 ani) si Daniela Iordan (Rapid Vointa Bucuresti – 22 ani) au ajusn sa stea pe tusa in acest moment, din diferite motive. Tofan are transferul in buzunar pentru orice echipa din campionatul intern si din strainatate, dar dorinta ei ferma este de a ajunge la gruparea Dreiflüsse Passau (Germania), acolo unde mai evolueaza alte trei lansatoare din Romania, doua fiind galatence. “Chiar daca Federatia Romana de Popice nu a fost de acord cu transferul meu in Germania, deoarece nu am inca 23 ani, ma lupt din rasputeri pentru aceasta plecare la formatia din Passau. Am vorbit cu parintii si chiar vreau sa plec sa joc popice in strainatate, chiar daca voi sta o perioada de timp in afara arenei”, a declarat Andreea Tofan, multipla medaliata la Campionatele Europene si Mondiale la categoria sa de varsta.

Un alt “caz” il reprezinta internationala de junioare si senioare Daniela Iordan, care a abandonat si ea in acest moment popicele, pentru a se ocupa de unele afaceri in familie. “Nu pot parasi actualul meu , care imi ocupa tot timpul! Prefer sa raman in afara popicelor, desi imi este foarte greu, dar cred ca viitorul meu este in alta parte!”, a declarat Daniela Iordan, ajunsa sa creada ca banii castigati din popice, in Romania, nu prea tin de foame!

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.