Jump to content

Recommended Posts

Posted

Chiar adineauri 15 minute cand ma intorceam de la piata, 3 copii (a se citi puradei ) erau mai tuciurii la fata, nu mai mari de 8 ani ma rugau sa le desfac lantul de protectie de la o bicicleta. Nu am vrut sa fac chestia asta. Banuiesc ca e furata. Ei cica au dat 250 lei pe ea. In primul rand nu cred ca mai costa atat o bicicleta la magazi. Eu cele mai ieftine le-am vazut de la 500 lei. In al 2-lea rand daca o cumparau le desfacea vanzatorul, lantul de protectie. Am vrbit cu un taximetrist insa nu stiu daca va da telefo la politie sau nu. De ce am facut asta? Fiindca de sarbatori cand un anume magazin trebuia sa fie inchis si toata lumea acasa cineva se "chinuia" sa sparga usa magazinului si dadusem telefon la politie si nimeni nu s-a deranjat! Probabil si politistii inca mai erau obositi dupa cheful de anul nou!Ma gandesc poate ca taximetristii au mai mare credibilitate decat persoanele fizice. Dar oare se va deranja taximetristul sa anunte la politie?

Nu cred si de aceea tara asta se duce de rapa.

Posted

Eu cred ca au furat bicicleta direct. Da ma tot intreb de ce nu se baga nimeni sa dea telefon la politie. Am zis doar ca daca as fi dat eu mi-ar fi dat un raspuns lehamite: rezolvam, noi! Dar apoi s-ar fi pus din nou la somn cu capul pe birou. Iar despre taximetristul caruia i-am spus, ce crezi? anunta politia sau isi vede de treaba de taximetria lui? De ce naibii nu intra o data in atributiile taximetristilor si prinderea hotilor si transportarea lor la usa politiei? Mai mult de atat vanzatorul de pepeni din colt, un mos trecut de 70 ani parea dornic sa ii ajute sa le deschida lantul de protectie de la bicicleta.

Posted

Mai mult de atat vanzatorul de pepeni din colt, un mos trecut de 70 ani parea dornic sa ii ajute sa le deschida lantul de protectie de la bicicleta.

A îmbătrânit de pomană, săracu... :(

Nu vă mai fie frică de ăştia, oameni buni! Băgaţi-vă tare-n ei! Te surprind cu tupeul lor, te lasă mască şi până să te dezmeticeşti, ia-i de unde nu-s!

Posted

Mai mult cred ca profita si de faptul ca legea zice ca cei sub 14 ani NU RASPUND in fata legii. Asa ca ma gandesc ca o a alta varianta a politiei ar fi ce sa facem noi daca ei au sub 14 ani?

Imi amintesc de perioada de inceput de democratie prin 1990 cand ram cu tata si imi cumparase o minge si in aceeasi zi un puradel mi-o furase. Am recuperat-o dupa 3 zie dar fara politie ci un vecin mi-a recuperat-o, bun prieten al tatalui. Sau acum cati-va ani cand mamei i s-a furat o caciula de vulpe si la fel am dat telefon la politie, si celasi raspuns sec cu care suntem obisnuiti: "rezolvam noi" insa caciula de vulpe si hotii nici pana in ziua de azi nu au aparut de si au trecut 3 ani! Uneori stau si ma intreb, vcazurile de furturi care apar in ziare ca rezolvate cu hotii prinsi, sunt reale sau inventate de ziaristi sa umple paginile? Ca cele in care se zice ca lui x i s-a furat masina sau x bunuri, politistii continua certetarile (sunt reale) insa cercetarile asta pot dura pana la pastele cailor :d

Posted

Da, dar daca parintii nu sunt fraieri de romani, ci tigani manelari ce le atarna zeci de lanturi de aur la gat? Legea in teorie e aceeasi insa in practica nu prea mai e aceeasi. :d

In plus, daca nu s-au deranjat pentru o spargere de magazin, nu se deranjeaza nici pt micile gainarii (o caciula de viulpe, o bicicleta, etc) uneori ma intreb cat de importante sunt aceste persoane care li se fura masinile din parcare, de se deranjeaza ei) Ma pot astepta din partea politiei la orice, chiar sa ajung sa vad un caz de crinma si sa anunt si ei sa se intoarca pe partea cealata sa isi continuie somnul doar findca faptul ca cel ce anunta, sau cel care e victima nu e o persoana destul de importanta. Sau doamne fereste sa o patesc chiar eu sa fiu ranita grav, si sa nu se deranjeze nimeni sa ii prinda findca nu sunt o persoana importanta. De altfel am patit-o de 2 ori. O data in clasa a 10-a si o data in a 12-a. Cu colegii mei. In a 10-a nu am vrut sa chiulesc de la chimie si am luat o bataie crunta de la 3 golani din clasa (sanctiunea dar 5 zile eliminare luata de directorul scolii) politia nu s-a bagat de si puteau fi foarte usor acuzati de vatamare corporala) iar in a 12-a nu stiu ce i-a venit unui coleg de mi-a trantit o usa de metal peste mine, deschizand-o cu putere, de si ma vazuse ca vin sa urc scarile. Si care a fost sanctiunea? 200 lei amenda data de catrew jandarmi. Inca stau si ma intreb daca a platit-o sau au contestat-o si au castigat anularea ei in instanta datorita faptului ca tatal sau este un om foarte important si el e un baiat de bani gata care venea in fiecare zi cu cateva sute de lei in buzumar, plus ca venea la scoala cu fosta masina. Chiar daca tasiu se plimba cu masina scumpa BMW am auzit ca are, fosta masina, o dacia breck rosie i-o dadu-se lui pe mana. Plus ca prmisul il avea din ziua in care a implinit 18 ani.

Posted

Sau doamne fereste sa o patesc chiar eu sa fiu ranita grav, si sa nu se deranjeze nimeni sa ii prinda findca nu sunt o persoana importanta.

Din păcate, de asta ne e frică la toţi, mai ales de răzbunări mârşave. Am un coleg care a intervenit la un caz de ciordeală în piaţa din M40. S-au strâns atunci mai mulţi români decât ţigani iar ăia au fugit cu coada între picioare. Peste vreo două zile, tot în piaţă, la o înghesuială, colegul meu a fost înjunghiat în spate. Doctorul a spus că a avut mare noroc, nu i-au fost atinşi rinichii.

Posted
De ce naibii nu intra o data in atributiile taximetristilor si prinderea hotilor si transportarea lor la usa politiei?

Ce legatura are taximetria cu stoparea fenomenului infractional? Nu stiam ca soferii transportului in comun ar trebui sa aiba in fisa postului atributii de agent paza sau politist. :shock:

Posted

Asta am zis deoarece citisem in ziare chiar de mai multe ori cazuri in care soferii de autobuz cand au auzit ca prin autobuz opereaza hotii au abandonat traseul si s-au dus fuga la cel mai apropiat post de politie cu calatori cu tot.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.