Jump to content

Fără securişti în Parlamentul României

Recommended Posts

Posted

Mona Musca , o fosta turnatoare a securitatii, la fel ca si superiorii sai a intrat in politica pe vremea initierii democratiei bolsevice. Dupa ce a devenit Liberala, membra in PARLAMENTul Romaniei, luptatoare constiincioasa pentru un parlament curat, apare ca o Marie Magdalena, demisioneaza din PNL si devine oama de incredere al lui Stilojan omul presupus santajat de SRI sau MOSAD in tentativa lui de-a fi presedintele Romaniei.

La putin timp aflam ca MM, prima madona a PLD era o turnatoare imputita cu dosar de colaboratoare a securitatii pentru o pane mai buna ca si colegul ei de parlament felix, ghise si multi altii.

Acum cand lumea a inceput sa vada ca Parlamentul Romaniei este plin cu fosti turnatori si securist, comunisti si utecisti, ce a gandit babaciunea, sa-si puna pilele in functiune si sa fie invitata la Piatra Neamts sa candideze sub sigla PLD la parlamentul Romaniei.

Oare acest Stilojan si Boc chiar asa tampiti ii crede pe moldoveni ? Cum pot crede acesti oameni ca moldovenii ar fi mai usor de manipulat ? doar pentru ca au avut inundatii si nu au avut timp si loc unde sa vada ca PDL una zice si alta face? unii vor zice ca asa e in politica si ma bucur daca ei nu sunt in politica.

Spun rusine PDL si va rog si pe cei de aici sa va spuneti parerea indiferent care ar fi ea.

Este dreptul fiecaruia dintre noi sa avem o parere , nu-i asa ? tu ce parere ai ?

Posted

De unde şi până unde turnătoare? Doar pentru că a semnat un angajament sau i s-a cerut o declaraţie ce a ajuns să poarte antetul Securităţii?

Posted
De unde şi până unde turnătoare? Doar pentru că a semnat un angajament sau i s-a cerut o declaraţie ce a ajuns să poarte antetul Securităţii?

Doar pentru atat, si pentru ca a mintit, si pentru ca-si mai condamna si colegi si pentru ca-i si utecista,comunista,fesenista,liberala,liberal-democrata si acum democrat liberala.

Nu crezi ca a facut destule pentru a mai fi aleasa in Parlament inca odata ?

Oare n-o fi posibil sa mai vina si altii ? Daca si-a si dat demisia, de ce mai vrea odata? Oare sa nu fie normala ? Saraca Romanie cum oare ar putea supravetui fara o turnatoare ca mm? ce sa mai zicem de felix, vadim sau Paunescu ?

Posted

Radu1 pe vremurile alea,, mulţi oameni care erau în funcţii importante erau băgaţi în partid cu de-a sila. Mulţi dintre inginerii care veneau de pe băncile facultăţii, erau băgaţi în partid. Unii studenţi, pentru a putea lua o repartiţie acolo unde voiau ei, intrau în partid. Era o condiţie, altfel ajungeai la munca de jos. Iar dacă avansau, li se punea în faţă textul standard al unui angajament, pe care-l copiau, cu modificările de rigoare. Chiar şi eu am făcut treaba asta de două ori: când m-au pus secretar UTC şi când m-au luat în armată (eram membru PCR). Iar la biroul CI-stului am fost chemat de vreo două ori, jumate din plutonul nostru erau numai "naţionalităţi conlocuitoare".

Posted

Mona Musca a mintit. A mintit si cand a spus ca nu a semnat nimic cu Secu - si pac de la CNSAS dosarul, si mai apoi, cand a spus ca nu a dat nicio declaratie. Si s-a vazut ca a dat. Si nu numai despre straini, ci si despre colegi. Ceea ce inseamna ca a fost turnatoare.A mintit si atunci cand a declarat, olograf, ca nu a colaborat cu Secu, inainte de alegeri... Deci, MM e o turnatoare. Ca sunt si altii, asta nu o absolva cu nimic.

Posted

Declaratia de astazi a mm sper sa o vedeti ca pe o victorie a societatii civile romanesti. Nu cred ca sunt si alti securisti si turnatori sa se retraga asa usor. Impreuna insa ii putem face sa se mai gandeasca si sa realizeze ca a venit timpul sa se lase de politica. Numai noi putem sa facem un parlament curat. Politicienii s-au organizat? e timpul societatii civile romanesti. Tu si opiniile tale conteaza daca faci parte dintr-o organizatie bine pusa la punct. Haideti sa punem bazele societatii civile romanesti inptreuna. Trimiteti intentia voastra la societateacivilaromana@yahoo.com si astfel vom fi impreuna.

Posted
Cine e mm?

Maria Magdalena turnatoare confirmata la securitate, care este si mandra ca a facut parte voluntar din masinaria de opresie a lui ceausescu. A recunoscut cu vocea ei ca ar mai face-o odata pentru patrie si popor la fel ca si alti securisti ce si azi au venituri uriase fata de oamenii care au zis nu talharilor comunisti chiar daca unora nu le convine insa macar rusine sa le fie si sa nu sfideze azi oamenii de rand ce nu au acceptat turnatorii.

Posted

Parerea mea este ca Mona Musca a mintit, si ca nu mai are ce cauta in Parlamentul Romaniei. Daca insa ar fi sa aleg intre Mona Musca si oricare parlamentar de genul Iliesc, Nastase, Geoana, Voiculescu, Marko Belo, Crin Antonescu (la nivel national), Aurel Nechita, Mircea Toader sau Paul Pacuraru, cu siguranta as vota-o pe ea, pentru ca, recunoscuta sau nu greseala, a iesit din joc, cel putin pentru moment. Cei de mai sus au facut exact la fel insa inca ma joaca mingea, asa ca, dupa parerea mea, are 1% sanse sa fie mai demna de crezare din pozitia de acum.

Desigur, au fost motive si motive pentru care se turna pe timpuri, dar una este sa nu ai de ales pentru a ramane in viata, sau spre a nu indura cine stie ce umilinte despre care am mai auzit, si alta e sa torni din proprie initiativa, cum a fost in cazul ei. Aici, dupa parerea mea, nu are scuza. Daca recunostea, si ar fi aratat pic de respect fata de restul romanilor care nu si-au cautat bunastarea prin saparea altora, poate ca nu ar fi iesit pe usa din dos a politicii.

Posted
Parerea mea este ca Mona Musca a mintit, si ca nu mai are ce cauta in Parlamentul Romaniei. Daca insa ar fi sa aleg intre Mona Musca si oricare parlamentar de genul Iliesc, Nastase, Geoana, Voiculescu, Marko Belo, Crin Antonescu (la nivel national), Aurel Nechita, Mircea Toader sau Paul Pacuraru, cu siguranta as vota-o pe ea, pentru ca, recunoscuta sau nu greseala, a iesit din joc, cel putin pentru moment. Cei de mai sus au facut exact la fel insa inca ma joaca mingea, asa ca, dupa parerea mea, are 1% sanse sa fie mai demna de crezare din pozitia de acum.

Desigur, au fost motive si motive pentru care se turna pe timpuri, dar una este sa nu ai de ales pentru a ramane in viata, sau spre a nu indura cine stie ce umilinte despre care am mai auzit, si alta e sa torni din proprie initiativa, cum a fost in cazul ei. Aici, dupa parerea mea, nu are scuza. Daca recunostea, si ar fi aratat pic de respect fata de restul romanilor care nu si-au cautat bunastarea prin saparea altora, poate ca nu ar fi iesit pe usa din dos a politicii.

Decat sa ma deplasez, sa votez o securista mai bine ma duc la crasma din colrz si beau o bere si pe Nusca tot nu as vota.

Cine vrea sa aibe constiinta incarcata , nu are decat.

Ce vreau sa zic este ca nu m-as osteni sa votez un securist sau turnator sau interlop in Parlamentul Romaniei.

Nu va suparati insa un turnator nu poate judeca normal.

Posted
Decat sa ma deplasez, sa votez o securista mai bine ma duc la crasma din colrz si beau o bere si pe Nusca tot nu as vota.Cine vrea sa aibe constiinta incarcata , nu are decat.Ce vreau sa zic este ca nu m-as osteni sa votez un securist sau turnator sau interlop in Parlamentul Romaniei. Nu va suparati insa un turnator nu poate judeca normal.

Cu siguranta as alege sa merg la vot, in loc sa merg la carciuma, indiferent cu cine as vota. Sunt sigur ca si tu gandesti la fel, totusi, indiferent de inclinatiile politice.

Oricum, nici eu nu as vota un securist, un turnator sau un interlop. Cu siguranta as avea de unde alege.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.