Radu1 Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Cu tot respectul pentru cei ce aveti grije de acest forum . Sunt sigur ca nu e o munca usoara si sincer sa fiu nu cred ca sunteti platiti pentru asta.Ma intreb daca entuziasmul vostru va dura mult si care va este scopul.Oare nu este pacat de munca voastra , in final nu va folosi la nimic?Ce ar fi daca va dedicati munca voastra Societatii Civile Romane ? un mic grup de oameni are nevoie de voi pentru a pune bazele in mod organizat a Societatii Civile Romane , o organizatie non profit cu filiale in toata tara inclusiv Galati. O organizatie civica ce are ca scop informarea societatii si dezbateri locale a diferitor subiecte sa probleme locale sau nationale. Politicienii s-au organizat? e bine sa avem si noi o societate civila organizata de noi si nu de guvernanti sau politicieni.Daca sunteti interesati scrieti la societateacivilaromana@yahoo.com si nu stati in anonimat.Opinia voatra trebuie sa conteze in societatea noastra
dcp100168 Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Sincer n-am auzit de această organizaţie. Dacă este nou-înfiinţată, ce garanţie ai că nu va "eşua" în politic, afiliată într-un fel sau altul, aşa cum s-a întâmplat cu toate încercările de acest fel care au mai existat până acum? Dă-mi un exemplu de organizaţie a societăţii civile care a rezistat independentă mai mult de 4-5 ani în România. Nu am de gând să risc acest lucru, astfel că acest forum va rămâne aşa cum este, scris de gălăţeni pentru gălăţeni (indiferent dacă userii au sau nu apartenenţă politică, atâta timp cât se pot exprima pe un ton civilizat sunt bineveniţi aici - inclusiv membrii Societăţii Civile Române).Entuziasmul va dura atât cât gălăţenii vor considera că acest forum este util şi îl vor frecventa. Cât despre scop, nu există niciun interes pecuniar la mijloc (dacă asta te interesează). Pur şi simplu, am considerat că gălăţenii au nevoie să se exprime şi am realizat un cadru în care s-o facă organizat.P.S. Acest răspuns nu reprezintă vreo sugestie pentru membrii forumului. Fiecare este liber să se înscrie sau nu în organizaţia respectivă.
Relu Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Cu tot respectul, eu cred că acea Societate e o confuzie. Societatea civilă suntem noi, toţi cei ce alegem să facem ceva într-un cadru organizat. Cluburile, organizaţiile, fundaţiile, forumurile, federaţiile, asociaţiile ş.a.m.d., toate astea, fără nici un fel de discriminare, reprezintă societatea civilă.Pe un ton mai sportiv: vrem mai multe informaţii despre Societatea Civilă Română.
Radu1 Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 Cu tot respectul, eu cred că acea Societate e o confuzie. Societatea civilă suntem noi, toţi cei ce alegem să facem ceva într-un cadru organizat. Cluburile, organizaţiile, fundaţiile, forumurile, federaţiile, asociaţiile ş.a.m.d., toate astea, fără nici un fel de discriminare, reprezintă societatea civilă.Pe un ton mai sportiv: vrem mai multe informaţii despre Societatea Civilă Română.Multumesc pentru interesul acordat atat de prompt, am insa o surpriza. Sigur ca suntem noi insa nu existam daca nu ne organizam si daca nu avem o identitate juridica. Sper ca stiti ce inseamna. Este adevarat ca aceasta organizatie nu exista inca si tocmai de aceea va propun sa luati parte la infiintarea ei. Garantia suntem noi cei ce vor lua parte .Ca sa fiu mai explicit acum se cauta persoane interesate in toata tara . Exprimandu-va dorinta de-a face parte dintr-o astfel de organizatie, veti lua parte la organizarea si infiintarea acestei organizatii non profit la nivel national cu filiale in fiecare oras si chiar sat din Romania.Romania suntem noi si nu politicienii, iar politicienii trebuie sa faca ce avem noi nevoie nu ei.
Relu Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Cum să încep?În primul rând trebuie să ştiţi ce vreţi, ce vă propuneţi prin statut să faceţi, să identificaţi resursele.Uite, n-ar fi rău să începeţi dezbaterea statutului chiar aici, pe forum. Cred că în felul acesta veţi ajunge să vă clarificaţi obiectivele.
Radu1 Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 Sincer n-am auzit de această organizaţie. Cât despre scop, nu există niciun interes pecuniar la mijloc (dacă asta te interesează). Pur şi simplu, am considerat că gălăţenii au nevoie să se exprime şi am realizat un cadru în care s-o facă organizat.P.S. Acest răspuns nu reprezintă vreo sugestie pentru membrii forumului. Fiecare este liber să se înscrie sau nu în organizaţia respectivă.Eram sigur ca nu aveti nici un scop, tocmai de aceea va sugerez sa aveti un scop si sa nu va pierdeti energia de pomana. Este o munca demna de admirat , pacat ca la fel ca multe alte initiative ale unor grupuri izolate, munca voastra va fi irosita. Putem colabora si cu altii ca voi si impreuna sa-i facem pe romani sa-i intereseze unde traiesc, ce se intampla si pe politicieni sa-i asculte.Sigur ca exista multe forumuri, asociatii sau fundatii, unele adevarate altelea facute la comanda de politicieni, haideti sa facem una adevarata.Politicienii s-au organizat, a venit si randul nostru. Fara o societate civila adevarata nu vom schimba niciodata nimic in favoarea romanilor. Mereu vom avea politicieni care ne vor zice ce sa mancam si ce sa facem in timp ce ei cu banii nostri vor trai bine mersi.
Radu1 Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 Daca sunteti interesati scrieti la societateacivilaromana@yahoo.com si nu stati in anonimat. Sunt sigur ca veti fi acceptati, doar trebuie sa vreti, apoi statut, resurse vor fi discutate cu membrii. Nu credeti ca asa-i normal?
Recommended Posts