Sheena Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Conform calendarului competitional pe 2008, la sfirsitul acestei luni si in septembrie, pista stadionului Municipal ar fi trebuit sa gazduiasca patru competitii. Astfel, pe 30-31 august si 6-7 septembrie, la Braila sint programate etape din Campionatul National de dirt track, pe data de 20 septembrie ar fi trebuit sa se defasoare cea de-a treia etapa a Campionatului European, iar a doua zi Cupa MACEC si memorialele Eugen Botezatu si Gheorghe Voiculescu, numai ca pista Municipalului, singura din ... http://www.obiectivbr.ro/index.php?pagi ... eniu=Sport
Relu Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Ne interesează şi ce fac vecinii noştri, nu? Aşa că îl punem la vedere.
Laurentziu Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 te mai asteptam cu stiri din orasul Braila.
dcp100168 Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Brăila vrea Facultate de AgriculturăPresedintele Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu, nu a renuntat la ideea infiintarii unei facultati locale de sine statatoare, care sa nu fie filiala a vreunei universitati din alt oras al tarii. Stancu este de parere ca Braila, ca unul dintre primele 10 orase din tara, are dreptul la o facultate proprie si pentru ca de unul singur n-a reusit sa obtina acest lucru, a solicitat ajutorul PNL, PDL si PC, in cea mai recenta sedinta a Consiliului Judetean. Presedintele CJ a cerut ca cei care au intrare la Bucuresti, pe orice filiera, la factorii care iau decizii in acest sens, sa dea o mina de ajutor, pentru ca este in interesul comunitatii: "Tot am incercat, cu fel de fel de interventii si am gasit usi inchise. Eu va propun, ca sintem trei partide mari aici, patru, cu PC-ul, sa incercam ca impreuna, sa gasim audienta acolo sus, unde trebuie, ca Braila, unul din primele 10 orase ale tarii, sa beneficieze de o universitate proprie. Stiti ca se si incearca acum la nivel national o redistribuire a universitatilor. Braila are o traditie in agricultura - ca noi nu vrem sa facem o facultate de design aici, noi vizam ceva legat de agricultura, zootehnie, siguranta alimentelor si pentru asta cer ajutorul colegilor liberali, in primul rind, pentru ca ei sint la putere. Haideti, cu totii, impreuna, sa facem si acest lucru, pentru ca ce avem noi acum, paleativele astea de mina a doua la Braila - si nu as vrea sa le numesc acum... Eu chiar as merge pe varianta de campus, avem citeva zone potrivite, cea a Liceului de Chimie, de exemplu, sau cea a Liceului de Constructii, plus cladirea de pe Calea Calarasilor, unde se poate face o amenajare corespunzatoare". Consilierul judetean PSD Steluta Dan a sugerat chiar sa se infiinteze o facultate si pe specializarea turism, in contextul in care la Galati, aceasta specializare a disparut.http://www.obiectivbr.ro/index.php?pagi ... u=Politica
dcp100168 Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 A treia editie a Festivalului "Zile si nopti de teatru european"Peste 20 de spectacole de teatru din peste sapte tari, jucate in trei locatii diferite, dar si o sectiune speciala dedicata scriitorului Mihail Sebastian, sunt atractiile celei de-a treia editii a Festivalului 'Zile si nopti de teatru european', care incepe astazi la Braila, anunta Rador. Editia este dedicata unui mare nume al teatrului romanesc, Mihail Sebastian. "N-am putut anul trecut, cu ocazia centenarului, sa-l omagiem. O facem in acest cadru, mult mai interesant, european, al festivalului si aceasta sectiune va contine spectacole evocandu-l pe Sebastian insusi, ca personaj, ca scriitor cu destinul lui special si evocandu-i opera prin reprezentatii", au declarat organizatorii festivalului.
djabar1523 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Anuntul este mai mult decat binevenit.Intr-un oras precum Galatiul (care din punctul meu de vedere este mort, in ceea ce priveste cultura), posibilitatea vizionarii unor piese de teatru, altele decat cele produse de Teatrul Dramatic din Galati (multe dintre ele vazute de 2-3 ori de subsemnatul si apreciate la adevarata valoare (paranteza in paranteza - sunt chiar bune)) este intotdeauna de luat in calcul.Asteptam comentarii si pareri dupa finalizare.
Relu Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 Stiri economice din Braila, 11 Septembrie 2008Medicii de la secţia Pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă se confruntă cu un val de afecţiuni digestive.Ianca va gazdui un concert de zile mari, sustinut de Celia, Impact, DJ Rio&Silvia, Anda Adam si Voltaj
Recommended Posts