Jump to content

Cum ati gestiona Transurb-ul?

Recommended Posts

Posted

Incep eu:

Achizitionarea a 100 de autobuze noi ( in afara de cele 30 care vin acum) si 50 de tramvaie la mana a 2-a iar ca sa le platim facem troc (reconditionarea tramvaielor de epoca de la straini, si reparatia cailor lor de rulare a tramvaielor si reteaua electrica a troleibuzelor)

Reinfiintarea linilor vechi:

Autobuze: 9b, 13, 16, 18, 23, 24, 25, 27

2, 5, 6, 37, 38, 39b, 40, 41, 42, 45 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53

Achizitionarea a inca 25 troleibuze (in afara de cele 10 care urmeaza sa vina acum) se vor achizitiona la mana a 2-a de la RATB-ul nostru drag

Absorbirea celor 3 firme de maxi-taxi printr-un comun acord astfel urmand a se desfasura traseele locale 60-85 cu midibuze Cobra sau Prestij iar dubele fiind trimise sa faca niste trasee intre Galati si localitatile din judet.

As infiinta niste linii directe de care Galatiu-ul chiar cred ca are mare nevoie:

Intfor-Centru-Piata Centrala-Potcoava de aur-Agentia CFR-Complex Francezi-Oraselul Copiilor-Billa-Micro19-Piata Micro17-Casa Minion-Casa RosiePiata Energiei-Comat-Depou-Bariera-Metro

Bazinul Nou-Gara CFR-magazin Modern-Centru-Piata Centrala-Potcoava-Tribunal-CEC-Billa-Micro19-Barbosi-Fabrica de pain-Liceu economic-Cimitir Sf Lazar-Complex Sirest-Sidex-Filesti-Micro13-Billa2-micro39-Comat-Depou-Bariera Traian-Metro

Dimitrie-Cantemir-Centru-Piata Centrala

Dimitrie Cantemir-Centru-Gara.

Mijloacele de transport cu camere de supraveghere, inregistrarile sa mearga la politie si vandalii sa se trezeasca cu amenda in posta cu poze cu tot.

Posted

Cred că în primul şi în primul rând, aş reintroduce acel vechi sistem, cu taxator: urcai prin spate, îţi cumpărai bilet şi coborai prin faţă. Şoferul te putea controla, să vadă dacă ai bilet.

Posted
Mijloacele de transport cu camere de supraveghere, inregistrarile sa mearga la politie si vandalii sa se trezeasca cu amenda in posta cu poze cu tot.

si le trimit in posta la cine?tu ai impresia ca polistii o sa-si ocupe timpul sa vada cine sunt aia din inregistrari?...

Posted

Ar fi totuşi o măsură pentru descurajarea hoţilor de buzunare... măcar la vrăjeală, aşa cum prin unele locuri sunt şi poliţişti din tablă :d

Şi totuşi, urmărind frecvent aceste înregistrări, poliţiştii ar putea reţine anumite figuri, unele poate chiar cu cazier.

• 4 weeks later...
Posted

As plati soferii in functie de numarul de persoane transportate.Asa nu ti-ar mai inchide usile in nas, dupa sprinturi obositoare si nici n-ar mai ranji satisfacuti in retrovizoare in ideea ca "i-am facut-o si lu asta"!!!!Bineinteles ca as aplica principiul rotatiei pe trasee pentru a nu exista discutii intre ei prvind nr.de calatori de pe un traseu sau altul.

• 2 weeks later...
Posted
As plati soferii in functie de numarul de persoane transportate.Asa nu ti-ar mai inchide usile in nas, dupa sprinturi obositoare si nici n-ar mai ranji satisfacuti in retrovizoare in ideea ca "i-am facut-o si lu asta"!!!!Bineinteles ca as aplica principiul rotatiei pe trasee pentru a nu exista discutii intre ei prvind nr.de calatori de pe un traseu sau altul.

Dupa ce ca au si asa foarte putini calatori, nici pe aia nu ii trateaza cu respect. Foarte bine ca ai o alternativa la care apeleaza foarte multi . Isi merita soarta, sa invete ce inseamna sa iti respecti clientii. Nu am mai mers cu Transurb din facultate, de vreo 2-3 ani in urma.