dcp100168 Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Anca şi-a reziliat contractulAtacantul Adrian Anca şi-a reziliat, miecuri, pe cale amiabilă, contractul cu gruparea Oţelul Galaţi, din cauza unor probleme familiale. "Trebuie sa fiu aproape de soţia mea care urmează să nască. Pentru mine, familia este totul. Le urez în continuare baftă celor de la Oţelul! Nu ştiu dacă voi mai juca, o voi face doar daca voi găsi o echipă mai aproape de casă", a declarat Anca la despărţirea de Oţelul. El a afirmat că doreşte să îi doneze lui Gabriel Paraschiv, golgheterul echipei, ultimul salariu pe care îl are de primit de la Oţelul. "În primul rând, datorită lui avem atâtea puncte în clasament şi am încasat prime de victorie. Vreau să-i donez lui ultimul meu salariu de la Oţelul", a precizat Anca. În vârsta de 32 de ani, Adrian Anca a venit la Oţelul în această vară din postura de jucător liber de contract.
dcp100168 Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 Adrian Anca a semnat cu Gloria Bistriţa Directorul sportiv al clubului Gloria Bistriţa, Ioan Horoba, a declarat, vineri, că atacantul Adrian Anca a semnat un contract pe un an cu formaţia antrenată de Ioan Ovidiu Sabău. "Anca a semnat un an cu Gloira Bistriţa, iar clubul nu a plătit nimic pentru transferul jucătorului. Avem nevoie de atacanţi, iar el este un atacant pur şi sperăm că la Bistriţa va fi ceea ce a fost la CFR până anul trecut", a spus Horoba. Atacantul Adrian Anca a început sezonul la Oţelul Galaţi, unde a venit de la campioana României CFR Cluj, dar şi-a reziliat, miercuri, contractul cu gruparea gălăţeană, din cauza unor probleme familiale.
Recommended Posts