dcp100168 Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Bătut în mijlocul străzii* A fost bătut cu cruzime de către un necunoscut. Este declaraţia unui tânăr gălăţean care a ajuns în stare gravă la spital, cu multiple traumatisme.Tot mai multe incidente neplăcute se petrec în detrimentul oamenilor simpli, a celor care nu fac parte din grupuri suspecte sau nu au un cazier plin de fapte condamnabile, cel puţin până la proba contrarie. Este şi cazul unui tânăr de 29 de ani din Galaţi care în urmă cu două zile a ajuns în stare gravă la spital cu traumatisme multiple după ce a fost bătut de un necunoscut. ”Mă îndreptam spre casă în cartierul I.C. Frimu când deodată cineva a venit din spate şi a început să mă lovească în cap, pe corp, unde a apucat. Nu am apucat să-l văd, era şi întuneric. Leşinasem, habar nu am cât am stat inconştient, cert e că m-am trezit în acelaşi loc întins pe trotuar”, a declarat Valentin Creţeanu de pe patul de spital. Băiatul povesteşte că a reuşit să ajungă acasă cu propriile puteri, de unde mama acestuia a sunat la ambulanţă. În prezent, acesta e internat în stare gravă la Spitalul Judeţean. ”Tânărul a ajuns la urgenţe cu traumatisme cranio-cerebral, abdominal şi toracic în urma loviturilor aplicate şi îşi urmează tratamentele aferente”, a declarat Mihai Bucatanschi, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă ”Sfântul Apostol Andrei”. Lucrătorii secţiei 4 de Poliţie Galaţi efectuează cercetări în acest caz, avându-se în vedere şi varianta unei ”reglări de conturi”.http://www.impartial.ro/index.php?func= ... &articol=8
Recommended Posts