companio Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 "Numai anul trecut au fost tipărite 32 de milioane de pagini pentru facturi fiscale Orange, situaţii financiare si detalii de convorbiri. Au fost folosite 164 de tone de hârtie pentru care au fost tăiaţi 3280 de copaci.Fii alături de Orange în încercarea de a proteja natura. Consultă detaliile convorbirilor online direct în contul tău Web Care. Astfel ai aceleaşi informaţii ca până acum în format electronic. Pentru a nu mai primi detaliile convorbirilor pe hârtie intră în contul tău Web Care şi alege varianta electronică.Copacii iti vor multumi." http://www.orange.ro/services/protejeaza-natura-ro.htmlBăi fraţilor au şi ăştia o campanie super şi eu nu ştiu de ea? De fapt nu prea cred că ştie foarte multă lume de povestea asta. Nu am văzut un spot, un print, o campanie prin bloggosferă … nu am primit nici măcar un amărât de sms din partea celor de la Orange prin care să mi se spună: “Băi abonatule mai vrei factura pe hârtie sau nu? Că dacă nu o mai vrei salvezi şi tu cea mai rămas de salvat!”. Nu domle` că sms-ul costă bani şi nu mai poate Orange să-mi trimită toate campaniile cu “Intră pe Orange Shop şi cumpără tăiţei la …”Oricum diseară cel târziu intru şi eu pe web care şi optez pentru a nu mai primi factura pe hârtie. Tu?
Sheena Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Eu am cartela. Mai bine haideti toti sa ne punem pe cartela! Si asta e o modalitate de a salva copaciii! Cartela = fara factura= Salvam copaci!
companio Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 Eu am cartela. Mai bine haideti toti sa ne punem pe cartela! Si asta e o modalitate de a salva copaciii! Cartela = fara factura= Salvam copaci!sunt deacord cu tine ... numai ca e putin mai greu cu cartela. Imi place abonamentul ca este mai flexibil ... adica pot sa vb cat vreau si sa platesc 1 pe luna pe cand la cartele vb de cati bani ai in momentul ala. oricum este o idee.
Sheena Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Pai cand aveam abonament vorbeam tot cat vorbesc acum si plateam 80 lei. Acum cu cartela incarc 1 singura data cu 35 lei pe luna si imi ajunge toata luna. Si nu vorbesc deloc mai putin. Tot la fel de mult cat vorbeam cand aveam abonament. Care e diferenta? ce inseamna acea economie de 45 lei? Cand aveam abonament plateam 45 lei abonamentul + 35 lei convorbirile. Acum platesc doar convorbirile.
Relu Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Abonamentul e bun doar dacă ţi-l plăteşte altcineva iar tu îţi plăteşti doar convorbirile :mrgreen:
Recommended Posts