Jump to content

Serbările Timişoreana


ultramarine

Recommended Posts

Distracţie pe cinste şi voie bună la ”Serbările Timişoreana”

Aproximativ 60.000 de gălăţeni au vizitat în cele trei zile de distracţie ”Oraşul Berii”, unde au consumat mici, frigărui, fripturi şi multă bere ”Timişoreana”. Concursurile şi concertele susţinute de artişti cunoscuţi precum Viţa de Vie, Cargo şi Mircea Baniciu au oferit gălăţenilor o distracţie pe cinste şi multă voie bună.

Gălăţenii s-au distrat pe cinste în perioada 29-31 august, când caravana "Serbărilor Timişoreana" a poposit la Galaţi, pe platoul din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor. În cele trei zile, Oraşul Berii a fost vizitat de aproximativ 60.000 de gălăţeni care au consumat mici, frigărui, fripturi şi multă bere Timişoreana. Gălăţenii au avut ocazia să participe la un eveniment conceput după modelul serbărilor medievale şi să asculte în fiecare seară poveşti spuse de Berar despre cele mai frumoase locuri din oraş: Palatul Prefecturii, Casa Macri şi Muzeul de Artă Vizuală. Pe aleile Oraşului Berii s-au plimbat grupuri de tineri îmbrăcaţi în haine care se purtau în perioada înfiinţării fabricii Timişoreana, iar la terase, în fiecare seară, Berarul a organizat concursuri inedite precum aruncatul potcoavelor, bătutul cuielor sau rostogolitul butoaielor cu bere. Câştigătorii au plecat acasă cu bere din partea Timişoreana. În serile de sâmbătă şi duminică au avut loc concerte susţinute de artişti cu renume naţional precum Viţa de Vie, Cargo şi Mircea Baniciu. Pentru claritatea şi calitatea sunetului, organizatorii au folosit o scenă mobilă, unică în România, şi 100 de kw de sunet şi lumini. Implementarea "Serbărilor Timişoreana" în Galaţi s-a realizat cu ajutorul unei echipe de bază de 50 de organizatori şi 50 de colaboratori locali.

În acest an, Berarul are şi un "Jurnal de Caravană" (www.beretimisoreana.ro), unde toţi amatorii de bere şi doritorii de distracţie pot afla poveştile Berarului. De asemenea, cei care au participat la Serbări au avut ocazia să posteze fotografii pe Jurnalul Caravanei şi să povestească astfel cum au petrecut la eveniment.

http://www.impartial.ro/index.php?func= ... &articol=7

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.