Jump to content

Bătut în scara unui bloc din centrul oraşului

Recommended Posts

Posted

În zona centrală a oraşului,

Mai ceva ca în sălbăticie

* Un tânăr de 18 ani a fost bătut crunt în propria scară dintr-o zonă centrală a oraşului. În funcţie de zilele de spitalizare, agresorii riscă să stea după gratii.

Deşi mulţi gălăţeni cu stare materială ceva mai bună preferă să locuiască într-o zonă centrală a oraşului, deşi preţurile la apartamente sunt mult ridicate, aceştia având senzaţia că siguranţa atât proprie, cât şi a familiei e mult sporită, aceştia par să fie contrazişi pe zi ce trece de faptele tot mai odioase petrecute în propriile scări, mai ceva ca într-o zonă periferică. Este şi cazul familiei Ghiassi care în urmă cu două nopţi şi-au găsit băiatul în spital, după ce a fost bine bătut de alţi vecini. ”Eram cu un prieten pe scară, am fost să ne luăm ceva de la chioşc şi am mai stat puţin apoi. Au venit nişte vecini mai mari, la 21-22 de ani, s-au uitat la noi după care au plecat. La puţin timp s-au întors cu încă vreo 3-4 şi au început să se ia de mine. Mă întrebau de ce nu vreau să stau şi cu ei şi au început să îmi dea palme după care m-au bătut tare”, a declarat Marius Ghiassi. Tânărul de 18 ani povesteşte că a mai avut conflicte cu aceştia şi a depus plângere la poliţie, ceea ce i-ar fi deranjat pe agresori. ”Ei m-au ameninţat să nu depun plângere că va ieşi mai rău. Cred că cel mai mult i-a deranjat că nu i-am ascultat... Ei mai mereu ne cer să le cumpărăm bere, dacă nu avem bani pun ură pe noi”, a continuat victima. În prezent, acesta este internat în secţia de neurochirurgie a Spitalului de Urgenţă ”Sfântul Apostol Andrei”, sub atenta supraveghere a medicilor. În funcţie de zilele de spitalizare, tinerii agresori riscă pedeapsa cu închisoarea.

http://www.impartial.ro/index.php?func= ... &articol=4

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.