Jump to content

Ziua Siderurgistului, amânată pentru 14 septembrie

Recommended Posts

Posted

Ziua Siderurgistului, reprogramata

* Este prima oara in istoria manifestarilor organizate cu ocazia Zilei Siderurgistului cand manifestarile sunt organizate cu intarziere de o saptamana deoarece reprezentantii administratiei nu sunt prezenti pe platforma siderurgica.

Desi a devenit o traditie ca pe data de 8 septembrie, cand se sarbatoreste Nasterea Maicii Domnului (Sfanta Marie Mica) la ArcelorMittal Galati sa se organizeze manifestari care sa marcheze Ziua Siderurgistului, anul acesta actiunile vor avea loc pe data de 14 septembrie. Motivul oficial al amanarii manifestarilor il reprezinta absenta reprezentantilor conducerii Combinatului, care vor fi prezenti la o reuniune a grupului care va avea loc la New Delhi. Decizia de reprogramare a actiunilor a starnit nemultumiri in randul multor angajati de pe platforma siderurgica, care considera ca manifestarile ar trebui organizate chiar si in lipsa conducerii, pentru ca pe data de 8 septembrie este ziua siderurgistului si nu a administratiei, traditia trebuind pastrata.

Ca si in anii precedenti, conducerea Combinatului va suporta cheltuielile aferente organizarii manifestarilor sportive, culturale si artistice care vor avea loc pe Stadionul Siderurgistul. Astfel, siderurgistii vor avea o zi libera pe data de 8 septembrie, asa cum este prevazut in Contractul Colectiv de Munca (CCM) dar se vor distra pe data de 14 septembrie. Si in acest an vor fi organizate concursuri de pescuit, campionatul de fotbal intre uzine, concursul de atletism, castigatorii urmand sa fie recompensati cu premii de catre administratie. Siderurgistii care impreuna cu membrii familiilor lor vor veni pe 14 septembrie pe Stadionul Siderurgistului vor putea manca o friptura sau bea un pahar de bere in timp ce se vor putea recrea ascultandu-i pe o serie de artisti de muzica populara si usoara cunoscuti, fiind anuntate recitaluri ale lui Nicolae Furdui Iancu, Sofia Vicoveanca, Taraful de la Clejani, Mandinga si ale formatiilor Fly Project, Iris si Voltaj.

http://www.monitoruldegalati.ro/index.p ... &articol=3

Posted

Oare doar siderurgistii cu familiile au voie? Mi-ar fi placut si mie sa am ocazia sa vad aceste manifestari. Sunt un mare amator de sarbatori si festivitati.

Posted

Să intri nu cred că ar fi o problemă. Atâta tot, că nu ştiu cum ai să te bucuri de fripturi şi de bere, astea ştiu că se vor da pe baza unui bon, primit la intrare, pe baza legitimaţiei de combinist. Bine, ceva de băut se poate găsi şi cu bani, cu mâncarea e mai problemă. Anul trecut, punctele de alimentare n-au făcut faţă numărului enorm de participanţi.

• 2 weeks later...
Posted

Au fost confirmaţi invitaţii la serbarea de pe 14 septembrie (Stadionul Siderurgistul): Doina Covurluiului (ora 11.30), Nicolae Furdui Iancu, Crai Nou (13.00), Sofia Vicoveanca (14.20), Taraful de la Clejani (15.20), Mandinga (16.45), Fly Project (18.40), Voltaj (19.20), Iris (20.30).

P.S. Se intră numai ţinându-te de mână cu un angajat al Combinatului. Reluuuu... :d

Posted

O punem de-o întâlnire a forumului pe 14 septembrie? :d Anul trecut, mi-a mers o şmecherie...

Numai să nu plouă, ca anu' trecut :roll:

Posted

Ghinion, mâine şi poimâine lucrez, peste program. Dar mi-am dat întâlnire cu familia, la 3, la stadion. Vin cu maşina încărcată de colegi :)

Vrea cineva şi berea mea? :d

Posted

Din memorie, din programul recitalurilor:

13,30: Nicolae Furdui Iancu

14,30: Sofia Vicoveanca

15,30: Taraful din Clejani

16,30: Mandinga

Rockerii vin mai pe seară. N-am reţinut şi orele lor :( Cine vrea să intre după ora 15 şi n-are cu cine, să dea un PM. Dar nu vă garantez nimic, dacă vremea se strică :(

Posted

Mici şi bere la Ziua Siderurgistului

Aproape 3000 de persoane au participat la evenimentul dedicat Zilei Siderurgistului organizat de ArcelorMittal Galaţi, transmite corespondentul Amos News. Evenimentul este dedicat exclusiv salariaţilor ArcelorMittal şi oaspeţilor lor. Cu acest prilej, siderurgiştii au primit cupoane pentru mici şi bere, oferite de conducerea ccombinatului siderurgic. “Această sărbătoare dedicată siderurgiştilor este o tradiţie importantă, pentru că ne dă posibilitatea să ne exprimăm recunoştinţa şi respectul nostru faţă de angajaţi şi faţă de munca lor. Considerăm că oamenii sunt cea mai importantă valoare a unei companii şi suntem hotărâţi să luăm toate măsurile necesare pentru ca ei să fie în siguranţă”, a declarat Augustine Kochuparampil, C.E.O. ArcelorMittal Galaţi. Petrecerea a debutat la ora 11.00 pe stadionul „Siderurgistul” din Galaţi, şi se va încheia la ora 22.00. Spectacolul se va încheia cu un foc de artificii.

Posted
P.S. Se intră numai ţinându-te de mână cu un angajat al Combinatului. Reluuuu... :d

se putea intra atata timp cat aveai o legitimatie,nu era nevoie sa fie si persoana care lucra cu tine...oricum am inteles ca la dupa ora 20 nu mai statea nimeni la intrare...

Posted

Momentul de vârf al prezenţei a fost după ora 15, când a u sosit şi cei din tura de dimineaţă. Faţă de anul trecut, oreganizarea a fost un pic mai ...organizată :d

Astfel, au fost aduse mese şi bănci, pentru ca omul să nu mai mănânce în tribune, pe genunchi. Pentru eventualitatea unor ploi, a fost instalat un cort uriaş. Din păcate, cu mâncarea, iarăşi a fost o problemă. Fiecare, a făcut ce-a făcut şi s-a învârtit măcar de un bon în plus (mi-a mers de patru ori figura; nu, nu vă spun cum am făcut :P). În concluzie, grătarele au fost ultra-super-suprasolicitate. Chiar a fost un moment când nu s-a pus nimic pe ele, mai mult de o jumătate de oră, din lipsă de materie primă. Cred că firma de catering a luat la rând toate supermarketurile din Galaţi să facă rost de mici şi cârnaţi! :lol:

Taraful din Clejani iar a avut o prestaţie cu zdrăngăneli şi ţipături; singurul care mi-a făcut plăcere a fost nenea ăla cu fluieru' :) Mi-au plăcut şi cei de la Mandinga dar a meritat să rămân pentru Voltaj şi Iris :d

Posted

oricum au fost si oameni care au plecat cu micii nefacuti acasa...mandinga din pacate nu am prins,in schimb am urmarit ce am vrut:fly project,voltaj si iris :d

Posted

Cu tava de mici nefăcuţi am plecat şi eu, după ce s-a făcut "realimentarea" grătarelor. Efectiv, mulţi nu mai aveau răbdare să mai aştepte minute în şir. Unii aveau în mână un teanc de bonuri. Era clar că unii vor pleca de acolo cu cel puţin un sfert din micii de pe grătar.

Posted

Am "ascultat" "petrecerea" de Ziua Siderurgistului. Din curtea mea s-a auzit foarte bine. Ma bucur cand oamenii se mai si distreaza! Cel mai bine pot spune cei care au si fost acolo. Iar focul de artificii a fost bestial!367_a46d436786f0e3ef05f2b2fb2295a1e5_thu

• 2 weeks later...
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.