dcp100168 Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Avancronica partidei Oţelul Galaţi - FC Vaslui Avancronica partidei Oţelul Galaţi - FC Vaslui, care se va disputa duminică, de la ora 17.45, pe stadionul "Oţelul", contând pentru etapa a VI-a a Ligii I. Oţelul, echipa probabilă: 12. Kolev – 20. Cojoc, 31. Jelev, 18. Costin, 23. Sălăgean – 30. Paraschiv, 5. Bourceanu, 37. Viglianti, – 6. Iorga, 7. Elek, 21. Stancu. Antrenor: Petre Grigoraş. Rezerve: 1. Gribauskas, 3. Nogo, 2. Cârjă, 14. Silviu Ilie, 10. Ioviţă, 19. Vitaic, 9. Tănasă. Absenţi: Gado, Sârghi, Nikolic, Pena (accidentaţi), Tismănaru, Avram, Abraham (neconvocaţi), Labukas (împrumutat la Inter Baku), Anca (reziliere de contract)FC Vaslui, echipa probabilă: 1. Kuciak - 15. Buhuş, 28. Cânu, 29. D. Munteanu, 27. Hugo Luz - 25. Ljubinkovici, 21. N'Doye, 4. Gencev, 10. Aliuţă - 19. Temwanjera, 9. Burdujan. Antrenor: Viorel Hizo. Rezerve: 81. Hăisan, 16. Panait, 7. N. Jovanovici, 11. Ad. Gheorghiu, Neagu, 6. Marcovici, 8. Zmeu. Absenţe: -Oţelul Galaţi - FC Vaslui, duminică, ora 17.45, Gsp TvPalmares: 6 1 3 2 5-7. Primul meci: 0-0, la Vaslui, la 22 octombrie 2005. Ultimul meci jucat la Galaţi: 1-1, la 15 martie 2008. Scor maxim: nu au fost rezultate la o diferenţă mai mare de două goluri. Ultimul punct câştigat de oaspeţi: 1-1, la 15 martie 2008.Arbitri: Alexandru Tudor (Bucuresti) - Ioan Popa (Pascani), Zoltan Szekely (Baia Mare) - Georgian Ionescu (Buzau). Observatori: Dumitru Mihalache (Bucuresti), Florin Prunea (Bucuresti)
dcp100168 Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 Declaraţii înainte de meciGabriel Paraschiv: "Va fi un meci foarte greu. Noi il vom aborda ca si pe cele de pana acum, la victorie, si daca vom castiga va fi un rezultat mare pentru noi. Nu avem de luat neaparat o revansa in fata Vasluiului pentru ca noi am ratat calificarea in Intertoto din cauza ca nu am batut Iasiul in ultima etapa. Acum Vasluiul formeaza o echipa mai puternica fata de sezonul trecut, a batut Clujul si Steaua, reprezentantele Romaniei in Liga Campionilor. Putem, insa, invinge, asa cum am facut-o cu Rapidul, considerata, cel putin la acel moment, cea mai in forma echipa a campionatului".Petre Grigoras: "Nu ma gandesc la nicio revansa, nu ma preocupa alte semnificatii, ci vreau doar sa castigam cele trei puncte. Ce a fost in trecut nu ma mai intereseaza, stiu ca avem un meci foarte greu si ca trebuie sa ne impunem. Avem probleme de lot, dar asta nu inseamna ca ne predam. Am urmarit toate meciurile lor, sunt o echipa de temut in care s-a investit foarte mult. Vom avea un meci foarte greu, dar vreau sa castigam, nu ma intereseaza nici macar rezultatul de egalitate".http://www.sport365.ro/Avancronica_meci ... 68748.html
Recommended Posts