Jump to content

Caut...

Recommended Posts

Posted

tu ai vizionat (ascultat ) acel link?

melodia pe youtube am gasit-o si eu ( am si postat-o, cu tot cu versuti). Eu o vreau in winamp ;)

• 3 months later...
Posted

Caut filmul Si tous les gars du monde, produs în 1956... pe YouTube, doar un fragment de câteva minute :(

Alte denumiri:

# If All the Guys in the World... (1957) (USA)

# Race for Life (1956) (UK)

# S.O.S. Lutezia (1956) (Italy)

# Se todos os homens do mundo (Brazil)

În româneşte, Dacă toţi tinerii din lume...

Ar trebui ca drepturile de autor să fi expirat... conf. Conventiei de la Berna (art. 7 pct.2) "durata protecţiei expiră la 50 de ani după ce opera a fost făcută accesibilă publicului". :roll:

• 2 months later...
Posted
da da,imi astept recompensa.

alege si vei avea :)

Later edit : inca mai caut mumia lui Tutankamon. Stiu ca in noiembrie 2007 a fost expusa la Luxor, pentru prima data fiindu-i dezvaluit chipul pentru toti vizitatorii. Stie cineva unde se afla acum? Tot in Cairo?

Posted

rami esti in gashca cu ahyle? ca parca si el cauta acelasi lucru.ori cauta el ptr tine ori cauti tu ptr el....nu prea cred in coincidenta ca v-a apucat pe amindoi odata sa va pictati....hmmmm....ptr el am gasit un inlocuitor.am postat deja :lol:

Posted
rami esti in gashca cu ahyle? ca parca si el cauta acelasi lucru.ori cauta el ptr tine ori cauti tu ptr el....

el pentru mine.

Nu suntem in gasca, suntem doar noi doi ;)

• 2 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

Am vazut ceva timp in urma la PRO TV , o doamna din Galati ( sau Braila?!?! :? ), care face niste lumanari deosebite ! Am vazut-o apoi si la targuri.....

Daca-mi poate da cineva o informatie despre modul in care ar putea fi contactata,sau poate are magazin prin oras si eu nu stiu.....Multumesc ! ;)

Posted
Am vazut ceva timp in urma la PRO TV , o doamna din Galati ( sau Braila?!?! :? ), care face niste lumanari deosebite ! Am vazut-o apoi si la targuri.....

Daca-mi poate da cineva o informatie despre modul in care ar putea fi contactata,sau poate are magazin prin oras si eu nu stiu.....Multumesc ! ;)

............vai, mai oameni buni, parca a intrat in pamant!......chiar nu stie nimeni ?!?!

• 1 month later...
Posted

Caut, pentru printat, versurile cântecului: „De la moșii noștri, noi am învățat / Doina și balada ce ni le-au lăsat ...”