da44na Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Caut un psiholog,pentru consiliere (atac de panica). Daca se intreaba cineva, eu am nevoie de terapie si as fi recunoscatoare pentru orice informatie. Multumesc!
scorpya Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 As avea si eu nevoie de un sfat de la cunoscatori,eventual si de o oferta de ce nu?As dori sa-mi deschid o mica librarie,un magazin de birotica papetarie mai mult,si as vrea sa bag si un copiator mai performant,adica sa mearga la trafic mult,sa nu ma lase in pana cand mi-e lumea mai draga.Se pricepe cineva la asa ceva sa-mi faca unele recomandari?Tin sa precizez ca m-as incurca si la unul la mana a doua.
AndreiM Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Incearca la DLC Refill. Ei comercializeaza si asigura si mentenanta. Incearca poate e vreo varianta sa poti inchiria unul.
Mikka Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Poate suna cam aiurea, dar: cau t sticle de lampa (lampi cu gaz, cum erau mai demult)... Daca aveti prin casa, pe la rude pe la tara... Sau daca stiti pe unde se mai gasesc de vanzare Orice dimensiune, sa fie intregi... Multumesc.
AdiTZA Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Caut un psiholog,pentru consiliere (atac de panica). Daca se intreaba cineva, eu am nevoie de terapie si as fi recunoscatoare pentru orice informatie. Multumesc! Cu atacul de panica, nu e nimic grav, pur si simplu nu te mai gandesti la factorii care il declanseaza. Incearca sa ai o viata normala si sa elimini (nu la extrem) factorii care declanseaza atacul de panica. Cica as fi avut si eu doua episoade recent...cica, vorbeste lumea Plus ca mai sunt niste pastilute gen Diazepam care...cica...te ajuta. Problema este ca daca te gandesti la ele, te apuca iar atacul:D E bine sa le ai la indemana totusi (daca sunt luate frecvent, dau dependenta, de aceea n-am luat nicuna pana acum;)). Asa ca...succes.
George Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Adresele psihologilor nu apar in cartea de tlefoane. Mai bine dadeai un raspuns in acest sens iar daca tu nu stiai vreun psiholog bun care sa il recomanzi, mai bine te abtineai. Diazepamul nu are nici un efect in situatii din astea. Este somnifer din cate stiu eu. Da44na daca mai citesti prin toicul asta, suna la 118932 si iti vor recomanda cei de la Romtelecom. Am vazut a isi faceau reclama cu astfel de serviciu prin statiile de autobuz din Centru.
AndreiM Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 George, Diazepam-ul nu este numai pentru „ somn ”!
katman Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Caut un psiholog,pentru consiliere (atac de panica). Daca se intreaba cineva, eu am nevoie de terapie si as fi recunoscatoare pentru orice informatie. Multumesc! Dana, ti-as recomanda sa incerci o vizita la cabinetul dnei Goarza (medic homeopat). A tratat cu succes citeva asemenea cazuri.
toto Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Caut un psiholog,pentru consiliere (atac de panica). Daca se intreaba cineva, eu am nevoie de terapie si as fi recunoscatoare pentru orice informatie. Multumesc! Eu am scris pe "privat" dar nu stiu daca a fost citit mesajul.
da44na Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Eu am scris pe "privat" dar nu stiu daca a fost citit mesajul. Am primit mesajul tau si-ti multumesc tare mult!Cred ca dupa sarbatori voi merge acolo, cu toate ca as incerca si un homeopat.Multumesc inca odata!
da44na Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Dana, ti-as recomanda sa incerci o vizita la cabinetul dnei Goarza (medic homeopat). A tratat cu succes citeva asemenea cazuri. Unde se afla cabinetul dnei Groza ? As merge mai intai sa incerc asa, multumesc tare mult!
da44na Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Cu atacul de panica, nu e nimic grav, pur si simplu nu te mai gandesti la factorii care il declanseaza. Incearca sa ai o viata normala si sa elimini (nu la extrem) factorii care declanseaza atacul de panica. Cica as fi avut si eu doua episoade recent...cica, vorbeste lumea Plus ca mai sunt niste pastilute gen Diazepam care...cica...te ajuta. Problema este ca daca te gandesti la ele, te apuca iar atacul:D E bine sa le ai la indemana totusi (daca sunt luate frecvent, dau dependenta, de aceea n-am luat nicuna pana acum;)). Asa ca...succes. Culmea e ca stiu ca nu-i grav si ca nu se moare din asta, cu toate ca senzatia e fix asa.Am avut o vara foarte stresanta,am alergat prin spitalul judetian de la un etaj la altul cam trei luni, pe canicula aia.....zic ca si asta a contribuit foarte mult! Acum am devenit bunica unei fetite si pur si simplu n=am mai avut timp sa ma gandesc....deci clar ca totul e psihic!.....da, dar....
toto Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Unde se afla cabinetul dnei Groza ? As merge mai intai sa incerc asa, multumesc tare mult!E undeva pe strada Oltului in Micro 17. Nu stiu exact cum se numeste blocul unde are cabinetul.Cred ca Katman are mai multe informatii inclusiv un numar de telefon.
mambo Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Unde se afla cabinetul dnei Groza ? As merge mai intai sa incerc asa, multumesc tare mult!dr. Goarza - str. Oltului bl. I1B, parter.
da44na Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 dr. Goarza - str. Oltului bl. I1B, parter. Multumesc!
Rami Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 Ultima varianta.. firma de recuperare creante.Ultima varianta : RECUPERATORI.
katman Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Are cineva subtitrarea la Anna Pavlova (1983, regia Emil Loteanu)? sau filmul gata subtitrat? Sau unde il pot gasi (inchiriat, cumparat etc)?Am cautat-o inclusiv pe google.ru dupa ce m-am uitat in dictionar cum se traduce "subtitrare" in rusa.Nu o gasesc in nici o limba... ca as baga un google translate si as scoate ceva....
scorpya Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Caut o firma care se ocupa cu productii publicitare.Stie cineva una care lucreaza mai ieftin?
AndreiM Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Ar mai fi.. dar la Flormar am gasit cea mai buna calitate si preturi destul de bune!
Rami Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 Caut o firma care se ocupa cu productii publicitare.Stie cineva una care lucreaza mai ieftin?Tipografia Elcocaut subtitrare ro pentru " marquis de sade justine " (1969 )
LaurX82 Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Caut o cizmarie (unde se repara incaltaminte) buna in galati, am niste cizme si trebuie putin cusute pe la cusaturi... Stiu ca era una in micro 40, dar nu am mai fost in acel cartier de 6 ani decat m-am mutat
Rami Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 Caut o cizmarie (unde se repara incaltaminte) buna in galati, am niste cizme si trebuie putin cusute pe la cusaturi... Stiu ca era una in micro 40, dar nu am mai fost in acel cartier de 6 ani decat m-am mutat Tiglina , Str. Saturn , inainte de piata .
Mikka Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Cat de buna e, nu ma pronunt dar incearca in Centru, pe str. Lupeni (pe unde intoarce troleul 102), in spatele cladirii Magnus. Mai stiam una pe undeva-candva, dar imi scapa acum.
Recommended Posts