Jump to content

Caut...

Recommended Posts

Posted

Caut un psiholog,pentru consiliere (atac de panica). Daca se intreaba cineva, eu am nevoie de terapie :( si as fi recunoscatoare pentru orice informatie. Multumesc!

• 2 weeks later...
Posted

As avea si eu nevoie de un sfat de la cunoscatori,eventual si de o oferta de ce nu?As dori sa-mi deschid o mica librarie,un magazin de birotica papetarie mai mult,si as vrea sa bag si un copiator mai performant,adica sa mearga la trafic mult,sa nu ma lase in pana cand mi-e lumea mai draga.Se pricepe cineva la asa ceva sa-mi faca unele recomandari?Tin sa precizez ca m-as incurca si la unul la mana a doua.

• 4 weeks later...
Posted

Poate suna cam aiurea, dar: cau t sticle de lampa (lampi cu gaz, cum erau mai demult)... Daca aveti prin casa, pe la rude pe la tara... Sau daca stiti pe unde se mai gasesc de vanzare :-??

Orice dimensiune, sa fie intregi...

Multumesc.

Posted

Caut un psiholog,pentru consiliere (atac de panica). Daca se intreaba cineva, eu am nevoie de terapie :( si as fi recunoscatoare pentru orice informatie. Multumesc!

Cu atacul de panica, nu e nimic grav, pur si simplu nu te mai gandesti la factorii care il declanseaza. Incearca sa ai o viata normala si sa elimini (nu la extrem) factorii care declanseaza atacul de panica. Cica as fi avut si eu doua episoade recent...cica, vorbeste lumea ;) Plus ca mai sunt niste pastilute gen Diazepam care...cica...te ajuta. Problema este ca daca te gandesti la ele, te apuca iar atacul:D E bine sa le ai la indemana totusi (daca sunt luate frecvent, dau dependenta, de aceea n-am luat nicuna pana acum;)). Asa ca...succes.

Posted

Adresele psihologilor nu apar in cartea de tlefoane. Mai bine dadeai un raspuns in acest sens iar daca tu nu stiai vreun psiholog bun care sa il recomanzi, mai bine te abtineai. Diazepamul nu are nici un efect in situatii din astea. Este somnifer din cate stiu eu. Da44na daca mai citesti prin toicul asta, suna la 118932 si iti vor recomanda cei de la Romtelecom. Am vazut a isi faceau reclama cu astfel de serviciu prin statiile de autobuz din Centru.

Posted

Dana, ti-as recomanda sa incerci o vizita la cabinetul dnei Goarza (medic homeopat). A tratat cu succes citeva asemenea cazuri.

Posted

Eu am scris pe "privat" dar nu stiu daca a fost citit mesajul.

• 2 weeks later...
Posted

Eu am scris pe "privat" dar nu stiu daca a fost citit mesajul.

Am primit mesajul tau si-ti multumesc tare mult!Cred ca dupa sarbatori voi merge acolo, cu toate ca as incerca si un homeopat.Multumesc inca odata!

Posted

Dana, ti-as recomanda sa incerci o vizita la cabinetul dnei Goarza (medic homeopat). A tratat cu succes citeva asemenea cazuri.

Unde se afla cabinetul dnei Groza ? As merge mai intai sa incerc asa, multumesc tare mult!

Posted

Cu atacul de panica, nu e nimic grav, pur si simplu nu te mai gandesti la factorii care il declanseaza. Incearca sa ai o viata normala si sa elimini (nu la extrem) factorii care declanseaza atacul de panica. Cica as fi avut si eu doua episoade recent...cica, vorbeste lumea ;) Plus ca mai sunt niste pastilute gen Diazepam care...cica...te ajuta. Problema este ca daca te gandesti la ele, te apuca iar atacul:D E bine sa le ai la indemana totusi (daca sunt luate frecvent, dau dependenta, de aceea n-am luat nicuna pana acum;)). Asa ca...succes.

Culmea e ca stiu ca nu-i grav si ca nu se moare din asta, cu toate ca senzatia e fix asa.Am avut o vara foarte stresanta,am alergat prin spitalul judetian de la un etaj la altul cam trei luni, pe canicula aia.....zic ca si asta a contribuit foarte mult! Acum am devenit bunica unei fetite si pur si simplu n=am mai avut timp sa ma gandesc....deci clar ca totul e psihic!.....da, dar....

Posted

Unde se afla cabinetul dnei Groza ? As merge mai intai sa incerc asa, multumesc tare mult!

E undeva pe strada Oltului in Micro 17. Nu stiu exact cum se numeste blocul unde are cabinetul.

Cred ca Katman are mai multe informatii inclusiv un numar de telefon.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Are cineva subtitrarea la Anna Pavlova (1983, regia Emil Loteanu)? sau filmul gata subtitrat? Sau unde il pot gasi (inchiriat, cumparat etc)?

Am cautat-o inclusiv pe google.ru dupa ce m-am uitat in dictionar cum se traduce "subtitrare" in rusa.

Nu o gasesc in nici o limba... ca as baga un google translate si as scoate ceva....

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Caut o firma care se ocupa cu productii publicitare.Stie cineva una care lucreaza mai ieftin?

Tipografia Elco

caut subtitrare ro pentru " marquis de sade justine " (1969 )

Posted

Caut o cizmarie (unde se repara incaltaminte) buna in galati, am niste cizme si trebuie putin cusute pe la cusaturi...

Stiu ca era una in micro 40, dar nu am mai fost in acel cartier de 6 ani decat m-am mutat :)

Posted

Caut o cizmarie (unde se repara incaltaminte) buna in galati, am niste cizme si trebuie putin cusute pe la cusaturi...

Stiu ca era una in micro 40, dar nu am mai fost in acel cartier de 6 ani decat m-am mutat :)

Tiglina , Str. Saturn , inainte de piata .

Posted

Cat de buna e, nu ma pronunt dar incearca in Centru, pe str. Lupeni (pe unde intoarce troleul 102), in spatele cladirii Magnus. Mai stiam una pe undeva-candva, dar imi scapa acum.