Jump to content

Caut...

Recommended Posts

• 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

Stiti cumva niste magazine cu mobila second-hand?

.

Unul pe str. Cosbuc, unul pe Centura dintre M19 si M40 si unul in piata 30 dec .

Posted

prin piețe găsești tot felul de ateliere dintr-astea, de mecanică fină... fac chei, repară broaște, yale, ascut cuțite...

Posted

Multumesc de sfat.Am incercat deja la un atelier de genul pe la piata rusilor dar au zis ca nu se ocupa cu asa ceva :-??

Ma gandesc ca frizeriile nu-si duc masinile de tuns prin piete,trebuie sa fie vreun centru undeva.

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

n-am auzit de așa ceva...

montaj pe linia de producție sau montaj la beneficiar?

în primul caz, cred că orice lăcătuș sau tâmplar s-ar descurca.

pentru cel de-al doilea caz, sunt suficiente cunoștințe de meseriaș în instalații de fluide energetice (apă, gaze sau aer comprimat) ori de electrician instalator.

mi-am dat doar cu părerea...

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

Hmm, daca stii oarecum prin centru: vis-a-vis de fosta statie de autobuz din centru (de la Loto-Prono, cum se spunea pe vremuri) sunt niste blocuri de patru etaje (I-uri, parca). E un gang, apoi niste trepte si intri cumva intr-o curte (blocul e in forma de U). Pe latura dreapta, la parter, e cabinetul. E destul de discret, ca si doctorul. Altfel, e inghesuiala ca la Maglavit in unele momente.

PS Am apelat si eu la dumneaei, e profesionista.

• 3 weeks later...
  • 4 months later...