Jump to content

Oţelul - FC Vaslui 0-1

Recommended Posts

Posted

Oţelul - FC Vaslui 0-1

Echipa Oţelul Galaţi a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), de formaţia FC Vaslui, într-un meci din etapa a VI-a a Ligii I. Unicul gol al întâlnirii a fost înscris de Temwanjera, în minutul 67, acesta reluând în plasă un balon respins în faţă de Kolev la un şut al lui Burdujan. În urma acestui rezultat, vasluienii au trecut pe primul loc în clasament.

Oţelul Galaţi: 12. Kolev - 20. Cojoc (2. Cârjă '46), 18. Sg. Costin, 31. Jelev, 23. Sălăgean - 6. L. Iorga, 37. Viglianti, 5. Bourceanu, 30. G. Paraschiv, 19. Vitaici (21. R. Stancu '58) - 7. Elek (17. M. Tănasă '65). Antrenor Petre Grigoraş.

FC Vaslui: 1. Kuciak - 15. Buhuş, 28. Cânu, 29. D. Munteanu, 27. Hugo Luz - 20. Ljubinkovici (8. Zmeu '90+3), 21. N'Doye, 4. Genchev, 10. Aliuţă (30. P. Jovanovici '67) - 19. Temwanjera (18. Buhăescu '88), 9. Burdujan. Antrenor: Viorel Hizo.

Cartonaşe galbene: Cojoc '17, Sălăgean '34, L. Iorga '90+5 / Ljubinkovici '34, P. Jovanovici '80, Cânu '89.

Partida a fost arbitrată de o brigadă condusă la centru de Alexandru Tudor, ajutat la cele două linii de asistenţii Ionel Popa şi Zoltan Szekely. Al patrulea oficial a fost Georgian Ionescu. Observatorii întâlnirii de la Galaţi au fost Dumitru Mihalache şi Florin Prunea.

La partidă au asistat aproximativ 9.000 de spectatori, între care 80 de suporteri vasluieni.

Dacă ne-ar fi dat Tudor penaltiul din prelungiri...

Posted

Declaraţii după meci

Petre Grigoraş: "Durerea este mare pentru că am pierdut cele trei puncte. Ştiam că întâlnim un adversar puternic şi s-a dovedit a fi aşa. O greşeală copilărească ne-a costat foarte scump şi asta după o repriză bună în care ne-am creat multe ocazii de a marca. Jocul greşeală aşteaptă, iar golul primit ne-a demoralizat. Asta şi pentru că în echipă avem mulţi jucători tineri. Se pare că a fost penalti în finalul jocului la Paraschiv, doar arbitrul Alexandru Tudor zice că nu. Credeam despre Tudor că este cel mai echidistant arbitru şi, probabil, de această dată nu a văzut. Trebuie să acceptăm înfrângerea cu fruntea sus şi să mergem mai departe".

Marius Stan: "Cred că un rezultat de egalitate ar fi fost mult mai echitabil, însă până la urmă fotbalul se joacă pe goluri iar noi nu am fost în stare să înscriem. S-a cunoscut faptul că Petre Grigoraş a fost nevoit să improvizeze în faza de atac. Jucătorii au arătat că vor, dar atât s-a putut astăzi".

Viorel Hizo: "Un joc foarte bun cu o determinare fantastică din partea ambelor echipe. Oricare echipă putea câştiga acest meci. Noi am fost mai pragmatici, am reuşit să marcăm la una dintre ocaziile avute şi am obţinut ce ne-am dorit, cele trei puncte. Îmi felicit jucătorii pentru că au dat dovadă de un mare caracter, ieşind bine din cele zece meciuri jucate în doar 40 de zile. E foarte greu de spus că vom câştiga titlul, noi ne-am propus locul cinci şi ne pregătim pentru asta".

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.