Jump to content

Gado, conducător de joc?


dcp100168

Recommended Posts

Antrenorul Oţelului iubeşte improvizaţiile

GADO, CREIERUL DE LA MIJLOC!

* Un jucător de bandă, transformat apoi în atacant şi fundaş, ar putea deveni o piesă de bază în centrul liniei mediane a Oţelului * Ramses Gado ar trebui să mai poarte şi mănuşile de portar ca să bifeze toate posturile de pe teren

"Ce să mai căutăm oameni prin altă parte?"

Remarcam în chiar primul meci amical disputat în acest an în Antalya că Ramses Gado a jucat iarăşi pe un post străin. După ce a fost adus la Oţelul ca mijlocaş dreapta, ex‑bihoreanul a fost trecut şi pe stânga, dar şi în atac. La nevoie, el a făcut‑o şi pe stoperul, pentru ca apoi să fie "uitat" ca fundaş dreapta. În actualul stagiu de pregătire, Gado a prins cele trei partide de verificare pe postul de mijlocaş central, lângă extrema Janos Szekely. Şi i‑a ieşit bine de fiecare dată. "Ce să mai căutăm noi playmakeri sau jolly‑jockeri, că‑l avem în curte. Gado e creierul de la mijlocul terenului", remarca Petre Grigoraş fără a fi ironic. Puternic şi bine înfipt în teren, Ramses pare să se fi maturizat corespunzător şi face ceea ce trebuie. Lui Paraschiv i se potriveşte mai bine rolul de atacant retras, aşa că, dacă nu vom asista la vreun transfer‑surpriză, Gado va continua pe noua poziţie.

http://www.viata-libera.ro/index.php?pa ... l&id=21575

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.