Jump to content

Carti, Filme, Cd-uri la Ziare

Recommended Posts

• 4 months later...
Posted

Am inceput si eu de putin timp,e drept,sa cumpar din colectia celor 100 de carti a ziarului Adevarul.Din pacate n.am reusit sa cumar multe ptr ca se vand pe"sub mana"ca sa spun asa,la pretul initial :( ,iar ce nu se vand se gasesc dupa zilele de joi la pret dublu .Am hotarat sa fac comanda prin telefon .

Posted
Am inceput si eu de putin timp,e drept,sa cumpar din colectia celor 100 de carti a ziarului Adevarul.Din pacate n.am reusit sa cumar multe ptr ca se vand pe"sub mana"ca sa spun asa,la pretul initial :( ,iar ce nu se vand se gasesc dupa zilele de joi la pret dublu .Am hotarat sa fac comanda prin telefon .

Eu am tot ;) dar m-am înscris pe o listă la chioşcul de unde le cumpăr cu mult înainte de apariţia numărului 1. Nu ştiu dacă asta înseamnă "pe sub mână", mi se pare mai mult o metodă de abonament.

Posted

eu in ultima vreme am gasit cu usurinta cartile,am observat ca cele de la jurnalul nu prea se vand

• 2 weeks later...
Posted
Am inceput si eu de putin timp,e drept,sa cumpar din colectia celor 100 de carti a ziarului Adevarul.Din pacate n.am reusit sa cumpar multe ptr ca se vand pe"sub mana"ca sa spun asa,la pretul initial :( ,iar ce nu se vand se gasesc dupa zilele de joi la pret dublu .Am hotarat sa fac comanda prin telefon .

eu in ultima vreme am gasit cu usurinta cartile,am observat ca cele de la jurnalul nu prea se vand

lumea poate nu le ia ptr ca nu sunt asa frumos legate ca cele de la Adevarul.mie imi plac.Iar treaba cu gasitul,nu stiu ce sa zic,intr.o dimineata de joi,m.am dus iar sa incerc,acelasi raspuns,peste vreo 2 ore,s.a dus o colega de.a mea la acelasi chiosc si ei i.a dat.Oi fi eu mai neagra si urata.... :)

Posted

eu pe cele de la jurnalul le vad pe unde trec mereu expuse si nu doar ultimul volum ci chiar si cele aparute cu o saptamana inainte,de cele de la adevarul numai stiu pentru ca inca nu a mai aparut nimic sa ma intereseze

• 4 months later...
  • 1 month later...
  • 3 months later...
Posted

mi-a scăpat mie sau n-au apărut în nici o colecție, până acum, operele scriitorilor noștri: Moromeții, Frații Jderi, Românii supt Mihai Voievod Viteazul... și altele ... care se cer la școală :unsure: