Laurentziu Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Luni 08.12 :Jurnalul National :editie de colectie cu CD - Nicu Alifantis.
busumary Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Am inceput si eu de putin timp,e drept,sa cumpar din colectia celor 100 de carti a ziarului Adevarul.Din pacate n.am reusit sa cumar multe ptr ca se vand pe"sub mana"ca sa spun asa,la pretul initial ,iar ce nu se vand se gasesc dupa zilele de joi la pret dublu .Am hotarat sa fac comanda prin telefon .
dcp100168 Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Am inceput si eu de putin timp,e drept,sa cumpar din colectia celor 100 de carti a ziarului Adevarul.Din pacate n.am reusit sa cumar multe ptr ca se vand pe"sub mana"ca sa spun asa,la pretul initial ,iar ce nu se vand se gasesc dupa zilele de joi la pret dublu .Am hotarat sa fac comanda prin telefon . Eu am tot dar m-am înscris pe o listă la chioşcul de unde le cumpăr cu mult înainte de apariţia numărului 1. Nu ştiu dacă asta înseamnă "pe sub mână", mi se pare mai mult o metodă de abonament.
lumy Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Am inceput si eu de putin timp,e drept,sa cumpar din colectia celor 100 de carti a ziarului Adevarul.Din pacate n.am reusit sa cumar multe ptr ca se vand pe"sub mana"ca sa spun asa,la pretul initial ,iar ce nu se vand se gasesc dupa zilele de joi la pret dublu .Am hotarat sa fac comanda prin telefon . eu in ultima vreme am gasit cu usurinta cartile,am observat ca cele de la jurnalul nu prea se vand
busumary Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Am inceput si eu de putin timp,e drept,sa cumpar din colectia celor 100 de carti a ziarului Adevarul.Din pacate n.am reusit sa cumpar multe ptr ca se vand pe"sub mana"ca sa spun asa,la pretul initial ,iar ce nu se vand se gasesc dupa zilele de joi la pret dublu .Am hotarat sa fac comanda prin telefon . eu in ultima vreme am gasit cu usurinta cartile,am observat ca cele de la jurnalul nu prea se vand lumea poate nu le ia ptr ca nu sunt asa frumos legate ca cele de la Adevarul.mie imi plac.Iar treaba cu gasitul,nu stiu ce sa zic,intr.o dimineata de joi,m.am dus iar sa incerc,acelasi raspuns,peste vreo 2 ore,s.a dus o colega de.a mea la acelasi chiosc si ei i.a dat.Oi fi eu mai neagra si urata....
lumy Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 eu pe cele de la jurnalul le vad pe unde trec mereu expuse si nu doar ultimul volum ci chiar si cele aparute cu o saptamana inainte,de cele de la adevarul numai stiu pentru ca inca nu a mai aparut nimic sa ma intereseze
gabighinea Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 acum n-ar trebui sa mai fie nici o problema cu gasirea acestor carti , busumary, intrucat s-a deschis la A-uri libraria adevarul
frger Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 A fost lansata o noua librarie virtuala unde sunt multe carti interesante:http://www.axymag.ro
Relu Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 mi-a scăpat mie sau n-au apărut în nici o colecție, până acum, operele scriitorilor noștri: Moromeții, Frații Jderi, Românii supt Mihai Voievod Viteazul... și altele ... care se cer la școală
dcp100168 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 mi-a scăpat mie sau n-au apărut în nici o colecție, până acum, operele scriitorilor noștri: Moromeții, Frații Jderi, Românii supt Mihai Voievod Viteazul... și altele ... care se cer la școală Moromeţii - la Jurnalul, de celelalte nu ştiu http://shop.jurnalul.ro/jurnalul-75-Colectia_Biblioteca_pentru_Toti-page-2.html
Relu Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 slăbuț ... și nu-s doar atâtea ... ar trebui relansată colecția „Biblioteca școlarului”
Recommended Posts