Laurentziu Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 pai de vreo 2 ore se tot plimba unu prin spatele blocului cu harbul lui de motor.. banuiesc ca nu are toba.. ca face un sunet de ma dispera... :oops: ma gandesc acum cu ce sa arunc in el... :?
Relu Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Dacă e aşa de aproape, aş încerca cu o ţeavă şi cu nişte cornete ... poate vede că e altul mai ceva ca el şi renunţă
Laurentziu Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 a avut noroc.. si s-a oprit, cred ca l-a anuntat cineva care a citit forumul ..dar ma astept sa inceapa iar pe seara.
Desire Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 a avut noroc.. si s-a oprit, cred ca l-a anuntat cineva care a citit forumul ..dar ma astept sa inceapa iar pe seara. Trebuia sa incerci cu niste cartofi. Merge aproape intotdeauna, dar vezi sa nu fie prea mari ca-i pacat de ei. In lipsa de cartofi, poti incerca cu ceapa, mere (paduretze daca se poate) si orice altceva mai ai la indemana (borcane eventual). Asta asa, ca sfat pt viitor. :mrgreen:
Desire Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Dacă e aşa de aproape, aş încerca cu o ţeavă şi cu nişte cornete ... poate vede că e altul mai ceva ca el şi renunţă Si cornetele sa aiba bolduri in vârf. Este imperios necesar ! :twisted:
adrian Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 a avut noroc.. si s-a oprit, cred ca l-a anuntat cineva care a citit forumul ..dar ma astept sa inceapa iar pe seara. Trebuia sa incerci cu niste cartofi. Merge aproape intotdeauna, dar vezi sa nu fie prea mari ca-i pacat de ei. In lipsa de cartofi, poti incerca cu ceapa, mere (paduretze daca se poate) si orice altceva mai ai la indemana (borcane eventual). Asta asa, ca sfat pt viitor. :mrgreen: Cel mai la indemana si cu efect, si e gratis: incearca o caramida...
Desire Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 a avut noroc.. si s-a oprit, cred ca l-a anuntat cineva care a citit forumul ..dar ma astept sa inceapa iar pe seara. Trebuia sa incerci cu niste cartofi. Merge aproape intotdeauna, dar vezi sa nu fie prea mari ca-i pacat de ei. In lipsa de cartofi, poti incerca cu ceapa, mere (paduretze daca se poate) si orice altceva mai ai la indemana (borcane eventual). Asta asa, ca sfat pt viitor. :mrgreen: Cel mai la indemana si cu efect, si e gratis: incearca o caramida... Eu spre exemplu, nu am caramizi in casa... :?
taxon Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 cred ca a inviat motociclistul lui laurentiu !e unul care se da cu bubuitoarea pe cosbuc, cu predilectie dupa lasarea intunericului.as folosi si eu metoda asta galateana, cu cartoful/ceapa/iaurtul, dar in bezna mi-e ca risipesc munitia degeaba.
Recommended Posts