Jump to content

Lectii de arte martiale

Recommended Posts

Posted

Stie cineva pe la Galati vreun club de unde se pot lua lectii de arte martiale? Sa aiba un sen-sei bun si preturile sa fie acceptabile. in jur de 30-50 Ron/luna cu o sedinta de 2h sau 3h/sapt.

• 3 weeks later...
Posted

Si unde anume pot sa dau de el? Dar banuiesc ca preturile lectiilor pe care le preda sunt cam mari avand in vedere performantele sale.

• 2 weeks later...
Posted

cluburi de arte martiale sunt in galati,acum depinde de ceea ce doresti sa practici.In ceea ce priveste preturile...nu sunt cele care se practica in Bucuresti,de exemplu.Mai exact,ce anume ai dori sa incepi?

Posted

daca vrei sa practici kyokushin, la un pret mic, si cu un antrenor tanar si care explica foarte bine, poti suna la 0742098667, eu am facut cu el si vreau sa ma reapuc:D

• 11 months later...
Posted
Stie cineva pe la Galati vreun club de unde se pot lua lectii de arte martiale? Sa aiba un sen-sei bun si preturile sa fie acceptabile. in jur de 30-50 Ron/luna cu o sedinta de 2h sau 3h/sapt.

incearca la sala de lupte pe strada basarabiei.se practica TAEKWONDO.SINGURUL CLUB DE TKD DIN GL.ANTRENOR E DOMNUL MILEA NICOLAE 2DAN TAEKWONDO ,3DAN KYOKUSHIN.EU AM FACUT 7 ANI ACOLO.SUNT PRINTRE CEI MAI BUNI DIN TARA.SI NU I LAUD,INCEARCA.LUNI-VINERI 18-20,SAMBATA 11-13.