dcp100168 Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Scandal provocat de un barbat care vrea de nevasta o fata de 15 aniTeroare cu repetitie pentru locatarii unei strazi din Galati. Un tanar de 25 de ani a snopit in bataie un vecin, pe care, culmea, si-l dorea de socru. Cand omul n-a vrut sa i-o dea de sotie pe fiica lui de 15 ani, tanarul l-a batut mar. Abia l-au scos din mainile lui fortele speciale, chemate de vecinii satui deja de iesirile violente ale tanarului. Tanarul de 25 de ani se imbata aproape in fiecare zi si face scandal, se plang oamenii. De fiecare data, politistii il duc la sectia de psihiatrie, pentru ca este si violent. Dupa cateva ore, medicii ii dau drumul, pentru ca nu sufera de nicio afectiune psihica. Iar cand ajunge acasa, o ia de la capat. Asa s-a intamplat si ultima data cand s-a imbatat. Si-a pus ambitia sa se insoare cu o fata de 15 ani si a trimis-o pe mama lui in petit. Cum tatal adolescentei l-a refuzat, tanarul s-a dus la el la usa si a inceput sa-l loveasca. Rudele au sarit sa-l potoleasca si, de nervi, tanarul a aruncat pe fereastra tot ce a gasit prin casa. Baiatul spune ca nu se lasa pana nu o ia de nevasta pe adolescenta. Si parintii tanarului s-au saturat de certuri si nu mai stiu ce sa-i faca sa-l linisteasca. Dupa ultimul scandal, tanarul a fost din nou internat la psihiatrie. N-a stat mult, iar vecinii se tem ca ajuns acasa, va incepe din nou sa-i terorizeze.http://www.protv.ro/stiri/eveniment/sca ... de-15.html
Relu Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 De fiecare data, politistii il duc la sectia de psihiatrie, pentru ca este si violent. Dupa cateva ore, medicii ii dau drumul, pentru ca nu sufera de nicio afectiune psihica. Ce-ar fi ca unul dintre poliţişti să-l "monteze": "Bă fraiere, ce te uiţi după calica aia. Uită-te după fata doctorului X, că e aşa şi pe dincolo...". Şi dacă-l ascultă, sîă vezi cum îi găsesc doctorii ceva, imediat :twisted:
riaji Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 N-ar fi si mai frumos sa-l monteze pe la penitenciarulde pe Traian vreo 2 saptamani, sa-i iasa smecheria din cap? Sa vezi cum ii trece si de baut, si de batut si se linisteste omul!
dcp100168 Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 ”Războinicul” de pe Războieni* I-a căzut victimă unui individ care, de când s-a eliberat din puşcărie, este spaima străzii Războieni. Este vorba de un bărbat de 53 de ani din Galaţi care a ajuns în spital în stare gravă după ce un vecin l-a lovit în timpul unei altercaţii cu mai mulţi rromi. Conflictul a fost aplanat de poliţişti şi mascaţi. Scandalagiul, dus în primă fază la Spitalul de Psihiatrie, riscă dosar penal şi va fi supus unei expertize pentru a se i se stabili existenţa discernământului.Scandaluri, ameninţări, injurii - un circ de care mai mulţi locuitori de pe strada Războieni au parte frecvent, dar cu care nu au ajuns nici acum să se obişnuiască. Mai mult, se întâmplă ca oameni nevinovaţi să devină victime nevinovate ale unor situaţii cu care nu au nimic de-a face. Protagonist al acestor evenimente - un recidivist, Silviu Iosif, care, se pare, este autorul a numeroase scandaluri şi ameninţări care pun în pericol nu doar liniştea celor care locuiesc în zonă, dar şi siguranţa fizică a acestora. Poliţia vine, îl duce la Psihiatrie unde nu este ţinut mai mult de două-trei zile, după care individul se întoarce acasă şi o ia de la capăt. A simţit-o cel mai bine pe propria piele un vecin al scandalagiului care zilele trecute a nimerit în calea acestuia în toiul unei altercaţii cu un grup de rromi. Petruţ Milea, de 53 de ani, susţine că tot ce a făcut a fost să iasă până la poartă, în timp ce vecinul său, Silviu Iosif, se războia cu câţiva ”rivali”. ”Am deschis poarta, el era aproape de poartă. Eu m-am uitat în stânga, i-am văzut pe ceilalţi fugind. Când am întors capul m-am trezit cu o lovitură în piept, a dat cu un obiect dur. Câteva secunde n-am mai ştiut ce se întâmplă. N-am mai putut să respir şi am rămas sprijinit de poartă. Sunt sigur ca a vrut sa mă lovească, nu a fost din greşeală. În timpul ăsta a venit soţia, a închis poarta şi m-a tras înăuntru. I-am spus să dea telefon la poliţie. De când s-a eliberat din puşcărie numai scandal face” susţine Petruţ Milea. Într-adevăr, la fel ca şi în alte ocazii, doar luptătorii DPIR au reuşit să-l imobilizeze pe scandalagiu şi să-l ducă la Spitalul de Psihiatrie, de unde a fost însă externat după o zi. Victima sa, Petruţ Milea, a rămas însă intenată la Spitalul de Urgenţă, fiind diagnosticat cu un traumatism toracic amplificat de câteva fracturi costale pe care le-a avut în tinereţe. ”A fost internat de urgenţă în serviciul de chirurgie toracică pentru un traumatism toracic prin agresiune. Particularitatea este că a mai suferit o dată, cu circa 10-20 de ani în urmă, un traumatism cu fracturi costale, iar acum, datorită faptului că aceste oase nu au avut posibilitatea de a se uni, ramanand practic fracturate, a fost spartă practic pleura parietală, adică pieliţa care înveleşte plămânul. În acest context, aerul din plămân a pătruns sub piele şi i-a cauzat o insuficienţă respiratorie gravă”, a precizat purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă, doctorul Mihai Bucatanschi. În ceea ce-l priveşte pe Silviu Iosif, acestuia i-au fost întocmite actele premergătoare pentru loviri şi alte violenţe urmând ca în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale necesare vindecării lui Petruţ Milea să fie cercetat penal. Mai mult, deşi a fost condamnat în trecut pentru tâlhărie, iar la începutul lunii august i-a fost întocmit dosar penal pentru port ilegal de armă albă în momentul în care a ameninţat că se taie cu un cuţit în plină stradă, Iosif va fi supus unei expertize psihiatrice pentru a se stabili dacă acesta are discernământ.http://www.impartial.ro/index.php?func= ... &articol=6
Recommended Posts