Jump to content

Noul browser web Google Chrome.


Laurentziu

Recommended Posts

Google Chrome este un browser proiectat pentru a face Internetul mai rapid, mai uşor şi mai sigur. Are un design minimal, care vă oferă un mod de utilizare foarte uşor.

Lansarea Chrome, noul internet browser anuntat de Google, reprezinta o amenintare directa la adresa Microsoft, sunt de acord multe dintre cele mai prestigioase publicatii si agentii de presa internationale. Acestea se concentreaza asupra efectelor pe care Google Chrome le va avea asupra rivalitatii dintre Microsoft si Google, abordare preferata chiar si de unele dintre publicatiile de specialitate, interesate, de obicei, sa stabileasca ce e nou, ce e bun sau mai putin bun in cazul unor astfel de lansari.

dlpage_lg.jpg

il puteti descarca de aici http://www.google.com/chrome

mie imi place cum arata .. i just love it. :d .. se misca bine, are un design placut si nu consuma resurse. e clar ca batalia se va purta acum intre google si firefox.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.