Jump to content

Ecosal nu găseşte măturători


dcp100168

Recommended Posts

Maturi fara "stapan"

* Conducerea Ecosal are nevoie de 50 de muncitori necalificati, majoritatea pentru maturarea strazilor, dar nu reuseste sa gaseasca personal.

Lipsa fortei de munca care se resimte pe plan local in anumite domenii a "atins" si societatea locala de salubrizare Ecosal, aflata in subordinea Primariei. Practic, muncitorii necalificati, care trebuie sa presteze o serie de activitati, sunt la mare cautare, dar nici salariile oferite de conducerea Ecosal nu sunt indeajuns de atractive pentru munca... la matura. Potrivit directorului general al Ecosal, Ion Ionescu, societatea cauta 50 de muncitori necalificati, cei mai multi pentru maturatul strazilor. "Avem 350 de muncitori necalificati dar mai avem nevoie de inca 50, in special pentru maturatul strazilor. Din pacate, nu gasim persoane care sa doreasca sa lucreze ca muncitori necalificati, desi le oferim un salariu de 7 milioane de lei vechi, bonuri de masa si le platim si orele lucrate sambata si duminica. Au fost cazuri in care unele persoane au venit sa se angajeze, au muncit doar cateva zile si apoi au renuntat pentru ca s-au plans de faptul ca e mult de munca. Cei mai buni muncitori au plecat din tara, deci nu vin sa se angajeze la Ecosal", ne-a mai declarat directorul general al Ecosal, Ion Ionescu.

http://www.monitoruldegalati.ro/index.p ... &articol=8

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Nu e vorba de salariu prea mic, ci e vorba de MENTALITATEA OAMENILOR. Multi considera lucru a matura prea injositor. Muncitorii necalificati prezinta mai mult interes pentru lopata, bormasina, etc decat pentru matura. Deh asa-i romanl. Ia sa vedem daca ar baga tuciurii care se plang ca nu au locuri de munca ar gasi imediat muncitori. Dar aici iar e vorba de mentalitate. Romanului ii place sa anajeze tot romani nu si tigani.

Link to comment
Share on other sites

George, mesajul tau mi se pare ca este rasist. Poate doar mi se pare... dar este bine sa nu facem diferente intre romani si tigani in astfel de discutii.

Problema este ca intr-adevar, multi prefera sa stea acasa primind un ajutor de la stat, decat sa se duca sa castige un ban cinstit.

Munca nu a omorat pe nimeni...inca.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.