Mikka Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Special nu am scris "Primaria Galati". Mai sunt, totusi, si persoane inteligente pe acolo. Despre ce e vorba, pe scurt: In buricul orasului, pe Navelor, vis-a-vis de raposat "Full House", onor Primaria (ADP, strazi, arhitect etc.) a amenajat in urma cu ceva vreme niste parcari. Practic, a luat din trotuar, dar asta-i alta poveste. Mai apoi, au venit super-mintosii in combinatia Primarie+Transurb si in dreptul unei asemenea parcari au facut marcajul de statie BUS. Evident, soferii Transurb sunt cu mult mai inteligenti decat toti cei dinainte amintiti si binenteles ca opresc masinile cu cativa metri mai inainte de parcare, pentru ca bietii calatori sa poata cobori... Incununarea intregii tampenii facute de marile creiere din Primarie, Transurb etc. a facut-o - SUPRISE! - Politia rutiera comunitara!!! Care , binenteles ca a amendat (ieri) pe ce-i care-si lasasera masinile in parcare! Binenteles, motivul era ca au parcat pe spatiul rezervat statiei de autobuz Deci: parcare facuta de Primarie + statie autobuz facuta de o societate din subordinea primariei --> amenda pentru fraierull care chiar a crezut ca poate sa-si lase masina acolo :twisted:
Relu Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Hotărârea locală de a amenaja acolo o staţie de autobuz anulează hotărârea locală prin care în acelaşi loc s-a amenajat o parcare, nu? :mrgreen:
Mikka Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 Ma "indoi" pana la pamant ca ar exista vreun HCL... Statia de autobuz a fost acolo de cand ma stiu. De ce s-a construit parcarea acolo?! Si de ce nu s-a mutat statia?!
Relu Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Cu scuzele de rigoare, sensul era: ce să mai aştepţi de la mintea unora? Dacă "legile" se bat cap în cap, ei o aplică pe cea mai nouă, nesocotind-o pe cealaltă.
Mikka Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 Am inteles ce vrei sa spui... Iar chestia ca o aplica pe cea nou e chiar buna de banc... Dar, ma rog, traim si Galati...
asctgl Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 HCL are forma de lege daca nu stiati...asa ne-au spus noua ... ca nu avem dreptul de a contesta asemnea lucruri legale... e ca si cum vrei sa depui contestatie impotriva constitutiei... si am o intrebare... cine naiba voteaza legile astea ca eu sigur nu o fac...iar aia care o fac sunt scutiti de ele ca vb aia au functii importante... :evil:
Recommended Posts