Jump to content

Incompetenta + abuz = Administratia locala Galati


Mikka

Recommended Posts

Special nu am scris "Primaria Galati". Mai sunt, totusi, si persoane inteligente pe acolo.

Despre ce e vorba, pe scurt:

In buricul orasului, pe Navelor, vis-a-vis de raposat "Full House", onor Primaria (ADP, strazi, arhitect etc.) a amenajat in urma cu ceva vreme niste parcari. Practic, a luat din trotuar, dar asta-i alta poveste. Mai apoi, au venit super-mintosii in combinatia Primarie+Transurb si in dreptul unei asemenea parcari au facut marcajul de statie BUS. Evident, soferii Transurb sunt cu mult mai inteligenti decat toti cei dinainte amintiti si binenteles ca opresc masinile cu cativa metri mai inainte de parcare, pentru ca bietii calatori sa poata cobori...

Incununarea intregii tampenii facute de marile creiere din Primarie, Transurb etc. a facut-o - SUPRISE! - Politia rutiera comunitara!!! Care , binenteles ca a amendat (ieri) pe ce-i care-si lasasera masinile in parcare! Binenteles, motivul era ca au parcat pe spatiul rezervat statiei de autobuz :o

Deci: parcare facuta de Primarie + statie autobuz facuta de o societate din subordinea primariei --> amenda pentru fraierull care chiar a crezut ca poate sa-si lase masina acolo :twisted:

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

HCL are forma de lege daca nu stiati...asa ne-au spus noua ... ca nu avem dreptul de a contesta asemnea lucruri legale... e ca si cum vrei sa depui contestatie impotriva constitutiei... si am o intrebare... cine naiba voteaza legile astea ca eu sigur nu o fac...iar aia care o fac sunt scutiti de ele ca vb aia au functii importante... :evil:

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.