dcp100168 Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Mama - suspectă de TBCNou-născut abandonat în spitalO femeie din Schela şi‑a abandonat băieţelul nou-născut în Maternitatea Spitalului de Urgenţă Galaţi. La cei 29 de ani ai săi, femeia născuse a şaptea oară şi era suspectă de tuberculoză, aşa că medicii de la "Sfântul Andrei" au hotărât transportarea ei la Spitalul TBC, pentru investigaţii. Pe drum, femeia a fugit. Bebeluşul pe care l‑a lăsat în urmă este sănătos, cântăreşte 2,8 kilograme şi va rămâne, momentan, doar în grija tatălui, care vrea să îl ia acasă.http://www.viata-libera.ro/index.php?pa ... l&id=26740
kos Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Sa intelegem ca mama si tata nu locuiesc impreuna? Lipsesc niste informatii din stirea aceasta! Oricum, e dramatic ce se intampla din cauza saraciei si a lipsei de educatie. Sper ca micutul sa fie sanatos, sa aiba noroc si sa aiba o viata frumoasa.
dcp100168 Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 Părinţii sunt împreună, numai că mama - suspectă de TBC - nu dorea să fie internată, aşa că a fugit din spital. Asta-i tot.
kos Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Am inteles! Dar nu-mi iese din cap ideea ca familia aceasta (ca multe altele de altfel) traieste o drama: 7 copii, cine stie ce venit financiar, mama bolnava... jale!
isfspezial Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 decat sa il arunce la gunoi, la ghena cum am vazut ca se practica mai nou urmarind stirile de la ora 5... mai bine ca l-a lasat in spital...
iuliachristaL Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 ASTEA NU MERITA SA DEVINA MAME! sa-l simti ca se misca in burta timp de 9 luni , sa-l porti si apoi sa-l abandonezi!ce ma scarbesc stirile astea si nu exista scuze pentru asa ceva.... pun pariu ca nu-si merita nici ceilalti copii ca daca a fost in stare sa abandoneze ...nu merita sa i se spuna "mama "
AndreiM Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 poate a fugit sa le ofere o viata mai buna... poate a fugit ca era bolnava. Nu scrie nicaieri ca era alcoolica sau " de pe centura" .
iuliachristaL Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 a da ? tu cauti scuze la orice?cred ca lumea s-a intors cu susul in jos ! daca si la asa ceva mai gasesti scuze.....dar tu crezi ca femeile care sunt alcolice si care sunt tarfe...astea sunt singurele care nu merita sa li se spuna "mama" sa stii ca sunt si femei de acest gen care nu-si abandoneaza copii ...dar sa nu ne indepartam de subiect ca femeia aia trebuia sa se gandeasca inainte de a face 8 copii ca e bolnava si ca nu are cu ce sa-i creasca .... sau scuze .... a fost mai placut sa-i conceapa ..placerea pe primul loc imi este greata !
AndreiM Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 va rămâne, momentan, doar în grija tatălui, care vrea să îl ia acasă.De aici deducem ca e probabil ca acei copiii sa nu fie facuti din placere. Poate asa a fost sa fie... sa fuga.. poate s-a speriat. Nu inteleg, de ce trebuie judecati fiecare pentru actiunile luate?
iuliachristaL Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 mama a abandonat copilul .... tatal s-a razgandit ca oricum autoritatile erau informati de numele parintilor asa ca... cine stie daca a facut-o din propie initiativa...
mariav10 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Iulia,ma uimesti!La un alt topic spuneai ca nu esti pro avort...aici spui ca nu merita sa fie mama una care fuge...uite aici e chestia care ma roade pe mine... mai bine vreo 5-6 milioane la un avort si nu o viata vai de steaua ei...scuze de off topic.
iuliachristaL Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 nu sunt de acord cu avortul! am spus cumva in acest topic ca as fi de acord cu avortul! ?
toto Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Crede cineva ca mediul din care provine acea femeie, mediul unde isi creste copiii... este "imbibat" in responsabilitate sau maturitate ???Crede cineva ca acea femeia, cand se **** ... se gandeste la planning familial, la anticonceptionale sau prezervative???Sau mai crede cineva ca ar avea bani sa faca vreun avort?( Daca exista o asa persoana sigur traieste in alta lume. )E un fapt real, se intampla din ce in ce mai des, din pacate. Concluzia?! Care ar fi solutia? Tot mai multi copii sufera din cauza parintilor, tot mai multi oameni prezinta probleme sociale.
katman Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Concluzia?! Care ar fi solutia? Sterilizare dupa a doua nastere. Sa se inmulteasca numai cu x1 fiecare. Ca acum sint din ce in ce mai multi.Si sa nu ma ia cineva cu drepturile omului. Am si eu dreptul sa vreau sa decid unde mi se duc banii pe care ii pompez la buget. Si in prostie e ultimul loc in care vreau sa ii bag. Iar in realitate este primul din pacate.
toto Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Concluzia?! Care ar fi solutia? Sterilizare dupa a doua nastere. Sa se inmulteasca numai cu x1 fiecare. Ca acum sint din ce in ce mai multi. Si sa nu ma ia cineva cu drepturile omului. Am si eu dreptul sa vreau sa decid unde mi se duc banii pe care ii pompez la buget. Si in prostie e ultimul loc in care vreau sa ii bag. Iar in realitate este primul din pacate. Stii bancul ala... "... tu ai zis-o! Tu ai zis-o !!! " ^#(^ Din pacate nu se poate, legea interzice.
katman Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Daca se poate la chinezi, nu vad de ce nu s-ar putea si la noi. Legile se mai schimba, altfel inca se mai ardeau vrajitoarele pe rug
fiona Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 in general copii multi se fac in familiile sarace..in special la tara.De exemplu la mine la tara este o familie cu multi copii.Mama insa nu e constienta.Chiar daca sunt saraci ea aproape la 2 ani ramane insarcinata.Cand eram eu mai mica si ma duceam la tara in vacanta,ea ii lasa pe cei mici in grija unei fete mai mari.Ea fiind de varsta mea pe atunci (9-10 ani) nu putea sa iasa cu noi la joaca pentru ca trebuia sa le faca celor mici de mancare,sa le spele hainutele etc, sa nu mai zic ca ii lua si la munca la camp.Nu zic ca e corect cum a procedat aceasta femeie..dar poate s-a gandit ca ea nu are ce sa-i ofere...decat sa-l chinuie poate se gaseste cineva sa-l adopte sau sa aiba grija de el in conditii mai bune.
Recommended Posts