Jump to content

Pistă de role pe Faleza Dunării


dcp100168

Recommended Posts

Pistă de role pe Faleza Dunării

Edilul-şef al Galaţiului, Dumitru Nicolae, a anunţat că va face o pistă de role pe malul inferior al Dunării, transmite corespondentul AMOS News. Potrivit primarului Nicolae, pista de role va fi construită după modelul de la Oradea şi Sibiu. Lucrările de amenajare vor costa în jur de două miliarde de lei vechi şi vor dura o lună jumătate. „Vreau să fac astfel de piste în fiecare parc din Galaţi. Trebuie să le creăm tinerilor gălăţeni locuri de distracţie”, a adăugat primarul Dumitru Nicolae.

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...

Pistă de role pe Faleza Dunării

Amatorii de plimbări pe role au la dispoziţie un parc de 3.346 de mp, amenajat pe Faleza Inferioară a Dunării, în apropierea punctului de trecere bac, a anunţat, miercuri, viceprimarul municipiului Galaţi, Nicuşor Ciumacenco, transmite corespondentul AMOS News (Informaţia.ro). Lucrarea, în valoare totală de 550.000 de lei, a fost executată de societatea de construcţii Izoconstruct SRL. Din fondurile respective s-a realizat o împrejmuire de 263 ml, s-au amenajat 2.584 mp de alei şi o cale de acces de 90 mp. S-au montat 21 de stâlpi de iluminat, două fântâni de apă de băut şi mai multe tipuri de echipamente destinate acestui tip de sport: două bare pentru alunecări, două obstacole pentru sărituri, două trambuline pentru sărituri, o rampă cu elemente drepte, una cu elemente oblice, o rampă dublă cu elemente curbe şi două rampe curbe cu bandă.

Link to comment
Share on other sites

ha ha ha... chestia aia(parcul) e cam aiurea...adica... sunt unii care se duc acolo dar nu-i cine stie ce minune.

Acum am vazut si pista care ar vrea s-o faca (ca in Sibiu :P)... noi avem nevoie (decat sa facem tot Cosbucul pe jos, cu muuulte injuraturi si claxoane din partea oamenilor.. :P)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.