dcp100168 Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Poli Iaşi - Oţelul Galaţi 2-1 Formaţia Oţelul Galaţi a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-1 (1-0), de echipa Poli Iaşi, într-un meci din etapa a VII-a a Ligii I, gazdele înregistrând astfel prima victorie din acest sezon. Golurile au fost marcate de Cristian Bratu '44 (penalti) şi Ionuţ Bâlbă '70 pentru Poli Iaşi, respectiv Silviu Ilie '85 pentru Oţelul. Oţelul a rămas în inferioritate numerică, în minutul 43, când Nogo a fost eliminat după ce l-a faultat din postură de ultim apărător pe ieşeanul Munteanu, scăpat singur pe poartă. Centralul Aurelian Bogaciu a acordat penalti pentru Poli Iaşi, care a fost transformat, în minutul 44, de Cristian Bratu. Gazdele au mărit diferenţa de pe tabela de marcaj, în minutul 70, când Bâlbă a trimis mingea în poartă profitând de o greşeală a lui Sălăgean. Oţelul a înscris, în minutul 85, prin Silviu Ilie, după o centrare de pe partea dreaptă a lui Paraschiv. Poli Iaşi: 12. Pleşca - 77. Buta, 3. Onuţ, 23. Ad. Ilie, 5. Pecnik - 28. Munteanu (26. Gavatorta '46), 21. Naidin - 13. Cr. Bratu (9. Bâlbă '71), 7. Bernsjak, 11. M. Oprea (16. Viveiros '53) - 10. C. Tănasă. Antrenor: Ionuţ Popa. Oţelul Galaţi: 12. Kolev - 3. Nogo, 18. Sg. Costin, 31. Jelev, 23. Sălăgean (16. S. Ilie '79) - 5. Bourceanu, 6. Iorga (19. Vitaici '67), 37. Viglianti, 30. Paraschiv - 17. M. Tănasă (2. Cârjă '46), 27. Pena. Antrenor: Petre Grigoraş. Cartonaşe galbene: Bâlbă '81, Gavatorta '89, Pleşca '90+1 Cartonaş roşu: Nogo '43 Meciul a fost arbitrat de o brigadă condusă de Aurelian Bogaciu, ajutat la cele două linii de Szoke Bela şi Iulian Radu. Arbitru de rezervă a fost Lucian Aurelian, iar observatori Hacic Garabet şi Laszlo Sajtos. La partidă au asistat aproximativ 4.000 de spectatori, între care s-au numărat şi 30 de fani gălăţeni. Viciere de rezultat, fără niciun fel de discuţie Un fault la 18-19 metri a fost "băgat în careu" cu forţa (dublat de eliminarea lui Nogo), surprinzându-i până şi pe ieşeni...
dcp100168 Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 Ionut Popa: Trei puncte de aurDupa victoria lui Poli Iasi in fata Otelului Galati, scor 2-1, antrenorul iesenilor, Ionut Popa, considera ca echipa sa a obtinut trei puncte de aur. "Sunt trei puncte de aur", au fost primele cuvinte ale lui Ionut Popa, dupa victoria Iasului in fata Otelului Galati. "Baietii mei s-au daruit exemplar si, poate cu noroc, am castigat o batalie. Jucatorii mei au respectat sarcinile de joc, insa am trait periculos pana la final. Puteam sa inchidem meciul de la 2-0, insa ne-am pripit in faza de finalizare. Imi pare bine ca l-am recuperat pe Gavatorta, un jucator de mare experinta. La fel cu Bilba, care este dotat cu simtul golului. Din nou a pacatuit, luand cartonas galben".Petre Grigoras: Nu meritam sa pierdemIn schimb, antrenorul galatenilor, Petre Grigoras, era foarte dezamagit ca a pierdut acest meci:"Nu meritam sa pierdem. Daca jucam 11 la 11, cred ca puteam sa castigam. Nu stiu daca a fost fault in careu la faza in care s-a acordat penalty pentru gazde. Felicit pe baietii mei pentru daruire. Cu putina sansa, puteam pleca neinvinsi".http://www.sport365.ro/Ionut_Popa_Trei_ ... 70496.html
tomcat0 Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 e al doilea meci in care echipa Otelul e furata pe fata... si nu se ia nici o masura
Recommended Posts