Jump to content

Uzina de apă nr.2

Recommended Posts

Posted

Ieri, veneam dinspre IVAS si urcam agale spre Tunul de Televiziune. Peste drum de intrarea auto la terenurile de tenis am vazut deschisa larg poarta de la Uzina de apa nr.2. Am crezut ca au ceva de lucru, desi nu am vazut pe nimeni nici la intrare, nici prin preajma.

Azi urc din nou dealul, numai din dorinta de miscare. Acelasi peisaj pustiu, aceeasi poarta larg deschisa catre instalatiile ce asigura apa potabila orasului. Si ma intreb ca orice cetatea responsabil: nu cumva este un obiectiv cu accesul restrictionat si controlat?

Stiind cat de mult le plac copiilor dulciurile, puteam sa pun vreo 5, 6 kg de zaharina si sa vezi atunci cum curgea sirop la robinete.

54_d411162d38d38fa4aa7d9fa6509ed0ef_thum

Posted

Ţi-am editat puţin postul, primele două imagini erau identice ... facem puţină economie de spaţiu pe server.

Cred că angajaţii se bazau pe cânii pe care-i au. Vax, cu câteva oase erau mieluşei :X

Posted

Am trecut şi eu azi prin zonă, cu maşina. Aceleaşi porţi larg deschise, ca în poze. Numai că m-am nimerit când ieşea pe poartă un Opel cu numere de Bucureşti ... :?

Posted

Dacă te uiţi, undeva cam în dreapta, sunt maşini parcate ... nu, în poză nu se vede ...

Oare să fie o nouă ieşire pentru maşini?

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.