Jump to content

Ma calca pe nervi domnul dcp100168

Recommended Posts

Posted

Ma enerveaza maxim administratorul acestui forum, spammer de profesie, pt. ca isi promoveaza acest forum pe site-ul meu, intamplator un forum cu acelasi target !

Pai asa se face, domnul jurnalist ... sau blogger ... sau cum vreti dvs. ?

• 2 weeks later...
Posted
Ma enerveaza maxim administratorul acestui forum, spammer de profesie, pt. ca isi promoveaza acest forum pe site-ul meu, intamplator un forum cu acelasi target !

Pai asa se face, domnul jurnalist ... sau blogger ... sau cum vreti dvs. ?

Exprimarea dvs.:" Ma enerveaza maxim..." denota lipsa de obiectivitatea si de profesionalism. O acuzatie venita din partea cuiva lipsit de obiectivitate si profesionalism in mod cert nu are caracter de adevar. Si nici garantia verticalitatii dvs. ca si individ. Acuzatii nefondate, nesustinute de argumente verticale, asta ne dovediti prin cuvintele dvs.Cu regret, nu sunteti un domn!

Posted

Draga Rami, iti spun sincer ca nu doresc sa imi demonstrez verticalitatea pe forumul vostru. Nu despre asta e vorba. Pur si simplu era o reclamatie asupra faptului ca domnul dcp100168 a incercat, intr-un mod lipsit de bun simt, sa-si faca reclama la acest forum pe un forum concurent, care din intamplare imi apartine. El pur si simplu a scris un post in care insinueaza ca daca forumul meu nu e activ sa vina lumea pe forumul lui. Tie cum ti se pare asta ? Si-a pus si link, asa cum si tu ai pus.

Remarca faptul ca eu nu am postat nici un link pe forumul vostru. Cine e mai domn ? Cine duce lipsa de bun simt ?

Posted

Si ca sa nu ii mai vedem numele afisat la ultima postare, ma ofer voluntar sa postez orice .

Ma calca pe nervi ... apelativul "draga" folosit de persoane cu care nu am legatura dar care insista sa il foloseasca.

• 3 weeks later...
Posted

"Draga" Rami forum e forum

si daca ati conceput un topic care se intituleaza ma calca pe nervi ...cine a spus ca administratorul nu poate face subiectul acestui topic ?

putem intr-adevar sa scriem ce (cine) ne calca pe nervi, nu?

Posted
cine a spus ca administratorul nu poate face subiectul acestui topic? putem intr-adevar sa scriem ce (cine) ne calca pe nervi, nu?

Dacă nu s-ar fi putut, acest topic n-ar fi existat!

• 1 month later...
Posted
"Draga" Rami forum e forum

si daca ati conceput un topic care se intituleaza ma calca pe nervi ...cine a spus ca administratorul nu poate face subiectul acestui topic ?

putem intr-adevar sa scriem ce (cine) ne calca pe nervi, nu?

si cine a spus ca nu poate face subiectul topik-ului?

deja ai scris, deci, ce sens mai are intrebarea ta?

Posted

El pur si simplu a scris un post in care insinueaza ca daca forumul meu nu e activ sa vina lumea pe forumul lui.

.........in orice sport se mai loveste si sub "centura" :o:o:o dar e mai bine sa evitam astfel de lovituri..... sa ne comportam ca niste "romani civilizati" sau nu :?: :?: :?:

apelativul "draga" folosit de persoane cu care nu am legatura dar care insista sa il foloseasca.

mie imi place apelativul "draga" :d:d:d

draga Enkumber ( eu sunt andra, incintata de cunostinta :d )

Posted

Eu vad lucrurile cam asa: enkumber este admin (propietar) de forum, dcp a postat off-topik (si nu a respectat regulamentul) enkul a luat masurile ce se impun in astfel de situatii (warn, ban etc.). Nu mi se pare corect sa-si bage codita pe alt forum si sa-l asocieze cu "spammer". Enkule ia de aici definitia din wiki a spam-ului: Spamming is the abuse of electronic messaging systems to indiscriminately send unsolicited bulk messages. While the most widely recognized form of spam is e-mail spam, the term is applied to similar abuses in other media: instant messaging spam, Usenet newsgroup spam, Web search engine spam, spam in blogs, wiki spam, Online classified ads spam, mobile phone messaging spam, Internet forum spam and junk fax transmissions.

A, era sa uit: vezi ca imaginea ta de pe blog este asociata cu niste tag-uri cam naşpa. Sau te reprezintă şi atunci cine e spammer? Pentru cine nu stie, tags inseamna etichete (metadate), cuvinte reprezentative pt. continutul unui site si sunt folosite de motoarele de cautare pentru indexarea site-urilor in scopul intoarcerii de rezultate cat mai precise utilizatorilor. Daca tie ti-au placut acestea...

donnerumene (andra) el e enk. Faceti cunostinta! :d

Posted
El pur si simplu a scris un post in care insinueaza ca daca forumul meu nu e activ sa vina lumea pe forumul lui.

.........in orice sport se mai loveste si sub "centura" :o:o:o dar e mai bine sa evitam astfel de lovituri..... sa ne comporam ca niste "romani civilizati" sau nu :?: :?: :?:

apelativul "draga" folosit de persoane cu care nu am legatura dar care insista sa il foloseasca.

mie imi place apelativul "draga" :d:d:d

draga Enkumber ( eu sunt andra, incintata de cunostinta :d )

reciteste ce am scris, pentru o mai buna intelegere !

Ma calca pe nervi ... apelativul "draga" folosit de persoane cu care nu am legatura dar care insista sa il foloseasca.

• 2 weeks later...
Posted

multumesc domnului dcp100168 pentru avansare in grad ... de la "flotant de Galati" la ... "Galatean" ... dar eu il rog sa scrie "verisoare de Galati" ( fratiorul meu a facut armata in Galati si a gasit niste "rubedenii" ;) )

Ca sa nu se supere rudele .... :roll: :roll: :roll:

Posted

aceasta avansare in grad, este automata la un anumit numar de mesaje Intadevar se pot face si niste ranguri speciale cu bunavointa domnului dcp

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.