Jump to content

Preşedinte de bloc, înjunghiat de un locatar


dcp100168

Recommended Posts

Preşedinte de bloc, înjunghiat de un locatar

Presedintele asociatiei de locatari a unui bloc din cartierul galatean Micro 19 a ajuns in spital dupa ce a fost injunghiat de un locatar. Nemultumita ca a fost incarcata la plata intretinerii, facturându-i-se mult prea mult la apa rece, o locatara i s-a plâns sotului. Barbatul nu a stat prea mult pe ganduri si i-a dat o lectie presedintelui asociatiei. ,,Era vecinul de la garsoniera nr. 1 si un cumnat de-al lui. M-au prins pe strada, m-au batut si m-au taiat la ochi. Sotia vecinului s-a plâns ca i-am pus prea mult de plata la apa rece de la baia comuna. Ea l-a instigat pe barbat. Am mai avut probleme in bloc. Acum câteva saptamâni, alti nemultumiti mi-au bagat fecale pe sub usa. Toti ma invinuiesc de câte ceva, dar nici unul nu vrea sa fie presedinte in locul meu”, sustinea Martin Chiocoras, presedintele de asociatie agresat. Omul este acum internat in sectia Oftalmologie a Spitalului Clinic de Urgenta, iar medicii nu pot garanta ca barbatul va mai vedea cu ochiul drept, lezat de lovitura de cutit. Alexandru Pruna, vecinul indicat de victima ca ar fi agresorul, neaga cele intâmplate. Politistii au demarat cercetarile in acest caz.

http://www.gardianul.ro/index.php?pag=n ... alati.html

Link to comment
Share on other sites

prea mult de plata la apa rece de la baia comuna.

E vorba cumva de vreun fost cămin de familişti?

Blocul este G5 din Micro 19

Prinde administratorul, scoate-i ochii... ?!

* Baie de sânge nu a fost, dar unul dintre locatari tot era să rămână într‑un ochi. În Micro 19, baia comună a blocului G5 a aprins spiritele în loc să le răcorească.

Bătut de vecin şi cumătru

Ajuns la Urgenţe, Martin Cochioraş de la G5 riscă să îşi piardă parţial vederea, după ce un vecin şi‑a ieşit din pepeni şi l‑a tăiat în zona pleoapei inferioare a ochiului drept. "E un conflict mai vechi şi mi‑a mai făcut multe necazuri până acum" susţine Cochioraş, care este şi administratorul asociaţiei de locatari din care face parte blocul său de domiciliu. "Noi avem baia comună şi neînţelegeri au mai fost şi cu soţia lui", a adăugat bărbatul, explicând că, în timp ce pleca la serviciu, vecinul şi cumătrul acestuia şi‑au descărcat nervii pe el.

"Pacientul are 39 de ani şi este internat în secţia de Oftalmologie cu o plagă penetrantă la nivelul pleoapei inferioare. Starea lui este stabilă, însă prognosticul privind păstrarea funcţionalităţii ochiului rămâne rezervat până la încheierea investigaţiilor medicale", a declarat doctorul Dumitru Istfan.

Mai multe discuţii, mai puţini nervi

Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Poliţiei Judeţene Galaţi: "Martin Cochioraş este administratorul blocului G5 şi, pe fondul unui conflict mai vechi, dintre el şi vecinul său Prună V. - Martin C. fiind un frecvent reclamant la adresa locatarilor din bloc ‑, colocatarul l‑a lovit cu un obiect ascuţit, provocându‑i o leziune la ochiul drept. Nu s‑a depus încă o plângere. Aşteptăm să vedem dacă victima are intenţia de a reclama fapta, anexând la plângere şi certificatul medico‑legal".

Între timp, Martin Cochioraş are vreme să vadă (sau nu!), dacă nu merită să investească mai multă atenţie în abilităţile de comunicare...

http://www.viata-libera.ro/index.php?pa ... l&id=26867

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.