Jump to content

Şi-a băgat tatăl în spital pentru că nu îi dădea bani

Recommended Posts

Posted

Şi-a băgat tatăl în spital pentru că nu îi dădea bani de cheltuială

* Deşi ajuns la 32 de ani, un tânăr gălăţean îşi bate părinţii fiindcă nu îi dau bani de cheltuială. Tatăl acestuia a ajuns la Spitalul Judeţean în stare critică.

Este şocantul caz al unui bărbat de 55 de ani dintr-o comună gălăţeană, care povesteşte de pe patul de spital incredibila poveste de viaţă prin care trece zi de zi. "Nici nu ştiu a câta oară este când mă bate Marius, unul dintre băieţii mei. Îmi cere bani şi chiar nu am de unde să-i dau. O bate şi pe soţie. Acum m-a lovit cu scaunul, a sărit cu picioarele pe mine. A ajuns la vârsta de 32 de ani şi nu a muncit niciodată. N-am nimic cu el, doar vreau să mă lase în pace. Mi-e şi frică să mă duc acasă. Eu normal sunt născut la oraş, însă ne-am mutat cu toţii în comuna Oancea, e grea viaţa", a declarat bărbatul, adus la Spitalul Judeţean de câţiva vecini. Acesta povesteşte cum toată viaţa a muncit ca tâmplar, şi că niciodată nu s-ar fi aşteptat să ajungă într-o asemenea postură. "Mai am un băiat care munceşte în Spania de mai bine de patru ani, iar noi trei supravieţuim dintr-o pensie de 530 de lei, de unde să-i mai dau şi lui bani? Am muncit toată viaţa ca tâmplar în Portul Bazinului, cine se gândea să ajung aşa?", a continuat bărbatul, şocat de propria-i întâmplare. În prezent, acesta se află internat la secţia de Chirurgie Toracică din cadrul Spitalului de Urgenţă "Sfântul Apostol Andrei", fiind în afara oricărui pericol. "Pacientul a fost internat de urgenţă cu traumatism toracic, cranio-cerebral şi de antebraţ drept. În prezent, este internat la Chirurgie Toracică şi se află sub atenţia doctorilor, unde îşi urmează îngrijirile medicale", a declarat Mihai Bucatanschi, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean. Poliţia efectuează cercetări, tânărul de 32 de ani riscând să stea după gratii în cazul în care va fi găsit vinovat.

http://www.impartial.ro/index.php?func= ... &articol=6

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.