dcp100168 Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Şi-a băgat tatăl în spital pentru că nu îi dădea bani de cheltuială* Deşi ajuns la 32 de ani, un tânăr gălăţean îşi bate părinţii fiindcă nu îi dau bani de cheltuială. Tatăl acestuia a ajuns la Spitalul Judeţean în stare critică.Este şocantul caz al unui bărbat de 55 de ani dintr-o comună gălăţeană, care povesteşte de pe patul de spital incredibila poveste de viaţă prin care trece zi de zi. "Nici nu ştiu a câta oară este când mă bate Marius, unul dintre băieţii mei. Îmi cere bani şi chiar nu am de unde să-i dau. O bate şi pe soţie. Acum m-a lovit cu scaunul, a sărit cu picioarele pe mine. A ajuns la vârsta de 32 de ani şi nu a muncit niciodată. N-am nimic cu el, doar vreau să mă lase în pace. Mi-e şi frică să mă duc acasă. Eu normal sunt născut la oraş, însă ne-am mutat cu toţii în comuna Oancea, e grea viaţa", a declarat bărbatul, adus la Spitalul Judeţean de câţiva vecini. Acesta povesteşte cum toată viaţa a muncit ca tâmplar, şi că niciodată nu s-ar fi aşteptat să ajungă într-o asemenea postură. "Mai am un băiat care munceşte în Spania de mai bine de patru ani, iar noi trei supravieţuim dintr-o pensie de 530 de lei, de unde să-i mai dau şi lui bani? Am muncit toată viaţa ca tâmplar în Portul Bazinului, cine se gândea să ajung aşa?", a continuat bărbatul, şocat de propria-i întâmplare. În prezent, acesta se află internat la secţia de Chirurgie Toracică din cadrul Spitalului de Urgenţă "Sfântul Apostol Andrei", fiind în afara oricărui pericol. "Pacientul a fost internat de urgenţă cu traumatism toracic, cranio-cerebral şi de antebraţ drept. În prezent, este internat la Chirurgie Toracică şi se află sub atenţia doctorilor, unde îşi urmează îngrijirile medicale", a declarat Mihai Bucatanschi, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean. Poliţia efectuează cercetări, tânărul de 32 de ani riscând să stea după gratii în cazul în care va fi găsit vinovat.http://www.impartial.ro/index.php?func= ... &articol=6
Recommended Posts